nlc.hu
Életmód
Álmodj, királylány!

Álmodj, királylány!

Kétségtelen, hogy nem lehetünk mindig csúcsformában - ám rengeteg olyan trükk és kozmetikum létezik, amelyek segítségével akkor is királylánnyá varázsolhatjuk magunkat egy romantikus estére, ha elõtte végigdolgoztuk a napot.

A Cashmere Perfect folyékony alapozó extra finom állagának köszönhetően lágyan simul a bőrre, és oly könnyedén oszlik el, hogy ön hamarosan meg is feledkezik róla. Az alapozót finom, ütögető mozdulatokkal vigye fel a homlokára, orrára, arccsontjaira és az állára, majd belülről kifelé haladva kenje szét az arcbőrén, a szemöldökét kihagyva. Ne feledje az alapozót a szemhéján, a fülcimpáján és a nyakán is finoman eloszlatni!

(L’Oréal Paris, 3899 Ft)

A finom és könnyed Pure Powder tökéletesíti a sminket és ragyogóvá teszi a bőrt. A természetes hatás érdekében nedves szivaccsal vigye fel az arcára. Ha pedig igazán különleges hatást szeretne elérni, ecsettel hordja fel a folyékony alapozóra.

(Maybelline, 1999 Ft)

További tippek a februári Wellness magazinban>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top