nlc.hu
Életmód
Két test – egy vér

Két test – egy vér

Eltéphetetlen szálak kötik össze õket. De mi történik, ha egy testvérpárból valamelyik rendszeresen szerepel a médiában? Megváltoztatja ez a viszonyukat?





Összeállításunk szereplőit az köti össze, hogy a testvérek egyike népszerű, sikeres ember.
A másikuk nem. Hinnénk legalábbis elhamarkodottan, hiszen legtöbbször drámai felhanggal gondolunk a csillogó sztárok „árnyékában” élő emberekre. Fel sem tételezzük, hogy ők maguk nem esnek hasra testvérük zsenialitásától. Nem izgatja őket a viszonylagos népszerűség, sőt, bosszankodnak, hogy nem ihatnak meg együtt nyugodtan egy kávét. És leginkább egy dolog jut eszükbe az ismert emberről: „mindig is az én kistesóm marad.”








Rubint Réka
aerobic- és személyi edző
25 éves
1 gyermek édesanyja
Csillagjegye: Rák
Rubint Róbert
vállalkozó
32 éves
2 gyermek édesapja
Csillagjegye: Halak






Réka:


„A mi történetünk egy tragédiával kezdődött – nekem is csak pár napja mesélte el édesanyám, mit élt át valójában. A bátyám születése előtt volt még egy baba a családban, akit – egy születési rendellenesség miatt – nyolc hónaposan elvesztettek a szüleim. Édesanyám szinte a temetéssel egy időben tudta meg, hogy terhes a bátyámmal… Szörnyű elgondolni, min ment keresztül azokban a hónapokban! Emiatt kettejük közt valami egészen furcsa, szoros kötelék alakult ki, amelyből én mindig egy kicsit kimaradtam. Nem számítottak újabb gyerekre, amikor hét évvel később kiderült, hogy anya megint terhes – ráadásul egy kislánnyal! Édes – így hívjuk apát – repdesett a boldogságtól: így lettem én az ő szeme fénye, a kicsi, a féltenivaló kislány. A bátyám is imádott, folyton rajta lógtam. Sokat voltunk együtt: ő vitt oviba, ő jött értem, persze, nem teljesen önszántából tette. Az is becsületére legyen mondva, hogy mindig tartotta értem a hátát: bármilyen csínyt követtem el, legtöbbször ő kapott ki érte, különösen Édestől. Néha talán vissza is éltem ezzel, de a bátyámat se kellett félteni: egymás között mindig rendeztük a számlát.

Falun éltünk, sok állatunk volt, többek közt birkák. Egyszer volt egy kosunk, akit jó heccként báránykora óta vadítottunk, így aztán hamarosan olyan lett, mint egy házőrző kutya: senki nem léphetett az udvarra, ha ő kint volt. Csak apám és a bátyám bírt vele. Egyszer valamivel végképp kihúztam a gyufát Robinál, és rám eresztette a kost. Órákon át ültem zokogva a fészer tetején, ahová felmenekültem, mire megesett rajtam a szíve… Végtelen türelme volt hozzám. Ma is nyugodt, kiegyensúlyozott ember, bármiben számíthatok rá. Természetesen kezeli a hirtelen jött népszerűségemet, és soha nem élt vissza ezzel. Szeretek vele, velük, a családommal lenni, mert köztük az lehetek, aki vagyok. Bárcsak gyakrabban tehetném!”


Róbert:





„Szerencsés vagyok, mert a gyerekeim között alig pár hónap a különbség, és látom, mennyire összetartoznak. Köztünk Rékával nagyon sok ez a hét év. Mindig sajnáltam, hogy nem tudtunk együtt játszani, nem tudtam bevonni őt a kis titkaimba. Nekem leginkább a felvigyázó szerepe jutott: amíg kicsi volt, gyakran bízták rám a szüleink – és kellett is rá vigyázni, mert elég hebrencs kislány volt! Aztán egyre kevésbé kötődött hozzám. Én már kamaszodtam, amikor ő kinőtt az oviból, már megszületett az első gyerekem, mire ő kamasz lett. Talán mostanában, hogy náluk is baba született, egyre jobban egymásra találunk, hiszen hasonlóak a problémáink. Nagyon büszke vagyok rá – csak magának köszönheti, amit elért, rendkívüli ember –, de sajnos eléggé elfoglalt. Persze mindig is ilyen volt: imádta a pörgést, szerette, ha nyüzsögtek körülötte az emberek. De nekem hiányzik, igen, bevallom: boldog volnék, ha kicsit többet látnám a húgomat.”


Ahogy az asztrológus látja:

A két vizes jegyű testvér kapcsolata szeretettel teli, mindkét ember nagy hatással van a másikra, és egy hullámhosszon vannak. Ha osztályozni lehetne a kapcsolatukat, ők lennének az ötcsillagos testvérek, akik egyben a legjobb barátok is. Felnőttként szeretik a családi összejöveteleket, ahol rendszerint nosztalgiával emlékeznek vissza a gyerekkorukra. Sokszor ösztönösen megérzik, hogy mi történik a másikkal.

További testvérpárokról a márciusi Wellness magazinban olvashatsz>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top