nlc.hu
Életmód
Gyõzött az akarat!

Gyõzött az akarat!

Álmaink beteljesülése, a látványos siker éppoly nehéz teher lehet, mint az a pillanat, amikor minden összedõlni látszik. Ám az alábbi történetekbõl kiderül, nincs az a helyzet, melybõl ne lehetne felállni.

Mindannyiuk életében jött egy pillanat, amely mindent megváltoztatott. A hegymászó egy balesetben elveszítette a fél lábát, egy fiatal lányt hirtelen siker és csillogás vett körül, az egyetemi oktató házassága néhány perc leforgása alatt romokban hevert, a futónőnek a létező legnagyobb tragédiát kellett átélnie: eltemette gyermekét. Bármi történt is, mindannyian folytatták. Hétköznapi hősök, végtelen akaraterővel.








Csősz Boglárka
Eltökélte, hogy sikeres lesz

Csősz Boglárka, azaz az Apám beájulna című filmből ismert Barbi, gyermekkora óta szeret a figyelem középpontjában lenni. Az erdélyi lány sportolt, balettozott, majd évekig néptáncolt, így a színpad sem idegen terület számára. „Előre tudtam, hogy egyszer majd sikereim lesznek, mindig nagy dimenziókban gondolkoztam. Hiszek benne, hogy az életem meg van írva, nekem csak végig kell járnom és észrevennem a lehetőségeket.”


Tizenöt éves volt, mikor a napfogyatkozás miatt a családjával leutazott a román tengerpartra. „A barátnőmmel monokiniben sétálgattunk, amikor egyszer csak azt vettem észre, hogy egy tucat ember nem az égi látványosságot nézi, hanem engem. Kiderült, hogy egy olasz ügynökség tagjai voltak, akik modellválogatásra érkeztek Romániába.” De hiába válogatták ki másodmagával száz lány közül, nem kapott vízumot az utazáshoz. „Így aztán maradtam, azonban az iskola mellett modellkedni kezdtem. Szépségversenyeken indultam és nyertem, tudtam, van esélyem további karrierre. Szerettem a bemutatókat, a fotózásokat, de egy idő után úgy éreztem, tovább kellene lépnem.”


Tizennyolc éves volt, mikor egy bőrönddel megérkezett Magyarországra. Az öntudatos fiatal lány ügynökségeknél kopogtatott és egyre több feladatot kapott. „Otthon mindenki ismert már, eldöntöttem, rövid időn belül Magyarországon is híres leszek. Volt bennem elhivatottság, mindig tudatosan éltem, és ha célt tűztem magam elé, azt meg is valósítottam. Álmodozni könnyű, de az álmok beteljesüléséért sokat kell dolgozni.” Boglárka első lépésként két videoklipben szerepelt, aztán az ügynökségétől megtudta, hogy egy játékfilmhez szőke csinibabát keresnek. „Tele voltam önbizalommal, amikor meghallottam, hogy már 65O színésznőt, modellt megnéztek, de még mindig nem találták meg a megfelelő lányt. Elmentem a meghallgatásra és három nap múlva felhívtak, enyém a főszerep.


Rengeteget segít, hogy pozitív gondolkodással állok a dolgokhoz, így igazán kudarcélményem sem volt még.” Boglárkának ez is sikerült: az Apám beájulna valóban hírnevet hozott neki, arca a címlapokról köszön vissza, és már a jövő terveiről gondolkodik. „A film szöszijével ellentétben nem akarok csak egy szép test lenni, ezért rengeteg energiát fordítok a belső fejlődésemre: hat nyelven beszélek, a jogi egyetemen akarok továbbtanulni.


Távoli céljaimhoz jó eszköz az ismertség, mert később a nők és gyermekek jogaival kívánok majd foglalkozni. A gondviselés kegyeltje vagyok, de emellett nagyon fontos a saját akaratom, öntudatom is. A siker lételemem és jelenleg a munkám a szenvedélyem.”


További történetek az áprilisi Wellness Magazinban>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top