Életmód

Legyél rózsaszín Párduc!

Az új sminkdivattól rózsaszínben látod majd a világot! Az idei tavasz trendi pink árnyalatait mindenki bátran használhatja, függetlenül attól, hány éves, milyen a haj- és a szemszíne. Csak követnie kell tanácsainkat.





A frissességet és nőiességet kihangsúlyozó pink színek feldobják az arcot, a vadmacskák még szexisebbek, az őzikeszemű lányok, hölgyek még babásabbak lesznek tőle. A vadrózsáról, a korallokról és a puncsfagyiról ellopott árnyalatokat sokféle színnel kombinálhatjuk, a lényeg, hogy ezek a tónusok harmonizáljanak egymással. Etter Dalma sminkmester tanácsai alapján mindenki elkészítheti a számára tökéletes „rózsaszín álmot”, legyen szó bármilyen alkalomról, vagy csak egy szolid, munkás hétköznapról.


Tavasz típusúaknak
(világos bőr, szőke haj):


A világos bőrhöz és szemhez a rózsaszín hasonló árnyalatai illenek. Ennél a bőrtípusnál előnyös fehérrel, vagy ezüsttel kombinálni a szemhéjfestéket, ez nappali- és munkahelyi sminkként is használható. A szemzugnál kezdd a világosabb színnel, majd a szem külső részére átfedéssel vidd fel a pink megfelelő árnyalatait. Erőteljes alkalmi sminket készíthetsz a szürke különböző tónusaival és a feketével. Az arcot hangsúlyozd babarózsaszínnel, az ajkakra csillogó, színezett szájfényt használj. Szemöldököd satírozd szürkére vagy barnára, feketét ne használj. A szőke haj és rózsás babaarc ártatlanságot sugároz, amellyel sok fejfájást szerezhetsz a férfiaknak.


Nyár (normál bőr, barna haj, világosbarna szem):





A nem túl világos bőrön, barna hajhoz és barna szemhez előnyösek a rózsaszín erősebb árnyalatai. A pink két-három tónusát használva, diszkrét, mégis mutatós nappali sminket készíthetsz. A barna őzikeszemek még beszédesebbek lesznek a tavasz új színeivel. A szemzugtól kezdve vidd fel először a világos rózsaszínt, a szemhéj középső részére valamivel sötétebbet, majd a szem külső részére és a szemöldök alá tegyél egészen sötétrózsaszín, vagy világos lila festéket. Az esti randevúra, színházra hangsúlyosabbá teheted a tekintetedet, ha ezeket a tónusokat barnával, sötét arannyal, vagy sötétzölddel kombinálod. Az arcra kerüljön a szemhéjfestékkel harmonizáló, de erősebb tónusú rózsaszín. Szádat csillogó szájfénnyel, vagy korallszínű rúzzsal emeld ki.


Ősz (normál bőr, vöröses haj):

Az ősz típusú nők vörös loboncukkal mindenképpen feltűnőek, könnyen magukra vonzzák a tekintetet, így számukra nem szükséges az erős smink, elég arcuknak csak egyetlen területét kiemelniük. Amennyiben szemüket szeretnék megmutatni, úgy a lila világos árnyalatai domináljanak. Ez alkalomtól függően kiegészíthető a zöld és a szürke különböző árnyalataival. Az ajkakat rózsaszín, csillogó rúzzsal emeld ki, hogy még tüzesebbé tedd megjelenésedet.


Tél (kreol bőr, sötét haj):

A sötétebb bőrön bátran játszhatsz a színekkel, használd a pink erőteljesebb árnyalatait. Nálad a rózsaszín önmagában is mutatós, ezt dobhatod még fel a lila különböző árnyalataival, melynek sötét tónusait alkalmi sminkhez is használhatod. A rózsaszín szemhéjfesték megbolondítható a kék és a zöld erősebb változataival. Az arcot mélyrózsaszínnel emeld ki, az ajkakat nappalra erőteljesebb pinkkel hangsúlyozd, estére gyémántfényű rúzst használj, hogy már csillogásával is figyelmeztesd a bámészkodókat: „vigyázat, vadmacskaveszély”!

További tippek>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top