nlc.hu
Életmód
Számold ki magad!

Számold ki magad!

Szeretnéd megtudni, mi vár rád még az idén? Hívd segítségül a számmisztikát! Néhány egyszerû összeadással kiderítheted, melyik a mágikus számod, ennek segítségével pedig útmutatást kaphatsz a 2004-es évre!

Add össze születési dátumod számjegyeit és az idei év mágikus számát, a 6-ot mindaddig, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Speciális eset, ha 22 az eredmény, ez a szám ugyanis különleges jelentéssel bír: a Plútó évét jelzi.
 





Példa:

Aki 1956. december 28-án született, így kaphatja meg a 2004-re érvényes mágikus számát:
Év: 1956=1+9+5+6=21=2+1=3
Hónap: 12=1+2=3
Nap: 28=2+8=10=1+0=1

A születési szám tehát 3+3+1=7


Ehhez adj hatot (az idei év mágikus számát): 7+6=13, majd ezt is add össze tagonként 13=1+3=4
Ebben az esetben tehát a mágikus szám a 4.


Ha a mágikus számod…

1 – A Nap éve. Hagyd kibontakozni személyiséged! Az idén hozza meg a gyümölcsét az utóbbi évek rengeteg munkája, és ez a további időszakra is hatalmas erőt ad Neked. Sikereidben és kudarcaidban egyaránt férfiak játsszák majd a főszerepet.

2 – A Hold éve. Most szökkenhet szárba mindaz, amit tavaly elültettél. Rengeteg lehetőség vár az idén, ne szalaszd el őket. A legnagyobb figyelmet a családodra és az otthonoda fordítsd, kapcsolataidban tanúsíts kellő megértést.

3 – A Jupiter éve. Sokat tanulhatsz az idén saját tapasztalataidból, egy hosszabb utazás során pedig új készségeket sajátíthatsz el. Sok örömben lesz részed, és az otthonodtól távol töltött idő akár a költözéshez is meghozhatja a kedvedet. 





4
– A Szaturnusz éve. 2004 a munka, a kötelességek és a felelősség esztendeje számodra. Gondolkodj praktikusan és igyekezz tanulni a múltban elkövetett hibákból. Számíts rá, hogy egyedül kell megküzdened a nehézségekkel, ne kérj szívességet.

5 – A Merkúr éve. Utazások és új ismerősök várnak 2004-ben. Szomjazod az új dolgokat, de vigyázz arra, hogy ne oszd túlságosan sokfelé figyelmedet, ne aprózd el az energiádat. Rövid időre akár a nyilvánosság figyelmének kereszttüzébe is kerülhetsz.


A további számok jelentéséről itt olvashatsz >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top