nlc.hu
Életmód
Traccsparti a kilók körül

Traccsparti a kilók körül

Barátnõs csevegésre hívtunk össze hat hölgyet. Öten közülük már túl vannak a nehezén, egyikõjük pedig most kezd diétázni. A lányok tapasztalatokat cseréltek, tanácsokat adtak egymásnak, amelyek nemcsak számukra hasznosak!

Az étteremben, ahol találkoztunk, már vártak bennünket. Telefonon egyeztettük a menüt, hogy mindenki találjon az ínyére valót, így a saláták közül mindenki kimazsolázhatta azt, amelyik a diétájának, kedvének megfelelő.







Kunovics Katinka
Kunovics Katinka

Életkor: 26 év
Családi állapot: vőlegényével két éve élnek együtt
Foglalkozás: énekesnő, a Romantic Együttes tagja
Magasság: 1,70 m
Kipróbált diéta: Schobert Norbert up-date diétája
Súly: Fogyókúra előtt: 124 kg
Jelenleg: 68 kg
Ideális: 58 kg
Mit talál szépnek magán? A szemeit
Mit talál kevésbé szépnek? A „terhescsíkokat” a hasán és a combján, valamint az orrát

Soha nem néztem meg a fellépéseinkről készült tv-felvételeket, mert nem bírtam elviselni a látványt. 2001 októberében találkoztam Norbival, és ez megváltoztatta az életemet. Ma már heti öt alkalommal két órás edzéseken veszek részt, főleg futópadon, és elipszistréneren edzek.


Milyen tanácsot adna a többi fogyókúrázónak?

Fejben kell eldönteni a fogyókúrát, aztán már csak a kitartás kell hozzá. Én este hat után már egyáltalán nem eszem semmit, kizárólag folyadékot iszom.
Milyen étellel szokott „bűnözni”, mi az, aminek nehezen tud ellenállni?
Imádom az édességet, különösen a süteményeket és a fagyit. Otthon a mélyhűtő tele van fagylalttal, s ha megkívánom, nem tartom vissza magam.


Mi volt a legnagyobb sikere a diétázás során?

Minden apró eredménynek örülök. Boldoggá tesz, hogy a bőröm még rugalmas, ezért következmények nélkül regenerálódott. Ja, és már meg merem nézni a fellépéseinkről készült kazettákat is. 








Tóth Veronika
És aki most kezdi:



Tóth Veronika

Életkor: 19 év
Foglalkozás: énekesnő, a Megasztár versenyzője
Családi állapot: hajadon
Magasság: 1,67 m
Súly: Jelenleg 92 kg – most kezdi el a személyre szabott diétát
ideális: 65 kg
Mit talál szépnek magán? A zöld színű szemeit
Mit talál kevésbé szépnek magán? A combján lévő “terhességi” csíkokat és a töredezett körmeit kifejezetten szégyelli

Nyolc éves koromban kezdtem hízni, és bár az osztálytársaim sokat gúnyoltak emiatt, a család nem sokat foglalkozott a problémámmal. Édesapám nagyon kövér, valószínűleg tőle örököltem a hízásra való hajlamot.


Miért szánta rá magát a diétára?

Amikor visszanéztem a Megasztár-szerepléseimet, furcsa volt szembesülnöm a látvánnyal. Azóta úgy érzem, mintha be lennék bugyolálva valamibe, amitől meg kell szabadulnom. A másik oka az elhatározásomnak az, hogy nagyon magas a vérnyomásom, és gyakran érzek szívtáji szúrást is. Félek, hogy az egészségem forog kockán. A személyi edzőm már összeállította a diétát és a mozgásprogramot, én pedig alig várom, hogy elkezdjük a közös munkát.



Melyik ételnek tud majd nehezen ellenállni?

A nagymamám által készített franciasalátának, és a gulyáslevesnek. Általában kitartó vagyok, remélem most sem fog cserbenhagyni az erőm.


Mások tapasztalatairól itt olvashatsz>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top