Életmód

Lefogyasztjuk Veronikát!

Tóth Veronika, a Megasztár gyõztese akkor szánta rá magát a fogyókúrára, amikor a képernyõn szembesült önmaga látványával. A kilókkal folytatott küzdelmét hónapról hónapra nyomon követhetik a Wellness magazin olvasói.






A húszéves tapolcai énekesnő elhatározásához orvosa tanácsa is hozzájárult, aki a nagyon magas vérnyomása miatt javasolta Veronikának a fogyókúrát.

Amikor a lány személyi edzője, Tatarek Rezső először a mérlegre állította őt, az énekesnő nagyon csalódott volt, mert kevesebbre számított, de a mérleg könyörtelenül 108 kilót mutatott.
„Három évvel ezelőtt édesapámmal együtt diétáztunk és futottunk, akkor tizenöt kilótól sikerült megszabadulnom. Persze érzékeltem, hogy újból gyarapodik a súlyom, és hízom vissza, de a pontos értékről fogalmam sem volt, hiszen eddig – mivel nem is akartam szembesülni a tényekkel – nem álltam mérlegre” – meséli Veronika.


Cukor és kenyér száműzve

Néhány hete az énekesnő étrendjét Lindwurm Katalin dietetikus felügyeli, aki a cukrot és a kenyeret száműzte a menüből. Ehelyett sovány pulykasonkát, száraz húsokat, párolt zöldségeket és gyümölcsöket engedélyez a diétában. Veronika ugyan még nem tud teljes mértékben ellenállni az édesség csábításának, de már jóval kevesebbet nassol, mint azelőtt. Az étrendnek köszönhetően három hét alatt sikerült 4,5 kg-ot leadnia.
„Néha ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy bekapjak néhány kocka csokit. Egyébként jól bírom a diétát, mert az ételek nagyon ízletesek. Igaz, hogy a nagymamám által készített gulyásleves sokszor eszembe jut, de most erősnek kell lennem. Szeretnék húsz kilóval könnyebben a színpadra állni!”

Heti három edzés

Tatarek Rezső biztos benne, hogy a heti három edzés hamarosan eredményt hoz. Veronika kezdetben ugyan gátlásosan mozgott az edzőteremben, furcsán érezte magát a sok csinos, izmos lány között, de aztán már ez sem jelentett számára problémát.


Veronika további tapasztalatairól a májusi Wellnessben olvashatsz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top