nlc.hu
Életmód
Szerelmi horoszkóp

Szerelmi horoszkóp

Napfény, tenger, kaland, szerelem! Az év legszebb és legszenvedélyesebb idõszaka köszönt be, amikor édes szerelmek szövõdnek a csillagos ég alatt, és az érzéseinket minden eddiginél intenzívebben akarjuk megélni.





Kos (03. 21. – 04. 20.)
gyengédség, figyelmesség vár

A napfény idén nyáron feltüzeli az érzékiségedet. Lesznek napok, amikor újonnan megismert lovagod gyengédsége, figyelmessége, érintése és érzelmekkel teli sms-ei még forróbbá teszik a nappalokat. Mivel a szenvedélyes együttlét nyomot hagyhat a testeden, ügyelj erre, különösen, ha tartós kapcsolatban élsz, mert könnyen lebukhatsz.

A legszerelmesebb napok: július 2., 11., 17., augusztus 5., 20.


Bika (04. 21. – 05. 20.)
romantikus vallomásokra számíthatsz

A szerelem idén nyáron nagy érzelmekkel, romantikus vallomásokkal, hatalmas virágcsokrokkal, álomszerű parfümökkel érkezik. Minden esélyed megvan arra, hogy pontot tegyél egy régi, szenvedésekkel teli viszony végére. Elfelejtheted a kínt, a megaláztatásokat, és ebben a kapcsolatban végre önmagad lehetsz. Az álomherceggel megismerkedhetsz a sportpályán, a konditeremben, vagy túrázás, hajókirándulás közben.

A legszerelmesebb napok: július 1., 7., augusztus 10., 12.


Ikrek (05. 21. – 06. 21.)
minden gondod elfelejtheted

Életed legszebb nyara köszönt rád, amikor minden gondod el fogod felejteni. Ha még egyedül vagy, összetalálkozhatsz azzal, akit neked rendelt a sors. A szenvedély sugárzóvá tesz, képes vagy úgy élvezni az életet, ahogy még soha nem tetted. Fontos, hogy visszafogd sajátos humorodat, amely a kedvesedet a kapcsolat elején megrémítheti.

A legszerelmesebb napok: július 8., 11., 27., augusztus 16., 22., 30.


Ha a többi kilenc jegy egyikébe tartozol, kattints ide>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top