nlc.hu
Életmód
Testünkért

Testünkért





Radírozz kávéval!

A koffein értágító hatásának köszönhetően felpezsdíti a vérkeringést, segíti a salakanyagok távozását a szervezetből, ráadásul a kávébab értékes fehérjéket és olajat is tartalmaz, amelyek lassítják a bőr öregedését. Az egész kávészemeket tedd egy zacskóba, húsklopfolóval néhányszor üss rájuk. Zuhanyozás közben szórd a tenyeredbe az összetört kávészemeket, önts rá tusfürdőt, és alaposan masszírozd át vele a testedet!






Új fitnesz-kór?


Amerikában már a betegségek között tartják számon az edzésbulimiának keresztelt kórt. Az ezzel küzdők pontosan úgy viselkednek, mint a közismert bulimiánál, csak itt az evést a kimerültségig tartó edzés helyettesíti. Egyre növekszik azoknak a száma, akik megszállottan, naponta több órán keresztül edzenek, ügyet sem vetve szervezetük vészjeleire – ezek lehetnek anyagcserezavarok, alvásproblémák, nőknél a menstruáció elmaradása, illetve fájdalmas sportsérülések. A szakemberek arra hívják fel a figyelmet, hogy a legfanatikusabb sportolóknak is be kell tartaniuk a két edzés közötti pihenőidőket, a tréningek intenzitását pedig a mindenkori edzettségi szintünkhöz, fittségünkhöz kell igazítani.


További trükkökért kattints ide>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top