nlc.hu
Életmód
Nemcsak fogyaszt, szépít is

Nemcsak fogyaszt, szépít is

Áprilisi fogyókúrás kerekasztal-beszélgetésünk résztvevõje, Magyari Zita két hét alatt négy kilót fogyott ezzel a módszerrel, csinosabb, magabiztosabb lett. Te is szívesen kipróbálnád?





A szép arcbőr titka nem abban rejlik, hogy mit kenünk az orcánkra, hanem hogy mit eszünk – állítja Dr. Nicholas Perricone amerikai bőrgyógyász professzor. Diétája nemcsak abban segít, hogy jónéhány kilótól megszabadulva könnyedebbnek érezzük magunkat, hanem bőrünk fiatalságát is visszanyerhetjük általa.

A Perricone-diétát a halimádók szeretik majd, hiszen a halhús meghatározó szerephez jut ebben az étrendben. A



szigorú bőrgyógyász-dietetikus tiltja az olyan ételek fogyasztását, melyek hirtelen emelik meg a vércukorszintet, legyen szó akár alacsony zsírtartalmúakról, mint például a görögdinnye vagy a sárgarépa, akár cukros vagy zsíros étkekről, mint a sütemény, a pizza, a tészta vagy a marhahús. Helyette a lazac, a pisztráng vagy a lepényhal húsát ajánlja, amelyek csökkentik az étvágyat, és lassítják az éhségérzet kialakulását.

A Perricone-diéta nélkülözi az olyan ételféleségeket, amelyek sejtjeink külső rétegét károsító szabad gyököket tartalmaznak. Ennek eredményeként bőrünk ellenállóbbá válik a külső ártalmakkal szemben, szervezetünk pedig könnyebben küzdi le a fertőzéseket.


Hogy hogyan teheted kevésbé haligényessé az étrendet, arról itt olvashatsz>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top