Életmód

Tekercsben fogyás

Kipróbáltuk a High Care Cosmeticsnél az egyébként már máshol is elérhetõ tekercselõsdit. Hogy ez mire jó? Tájékozott olvasóink biztos kívülrõl fújják már: feszesít, fogyaszt, narancsbõrt tüntet el.




Azt viszont nem tudhatja, aki még nem próbálta, hogy milyen kellemes is ez a dolog. Valójában rá kellett jönnöm, ide akkor is jó lenne járni, jobban mondva feküdni, ha nem lennének ilyen remek hatásai.

Maga az eljárás valójában elég bizarr. Az embert bekenik egy fahéjas illatú krémmel, és betekerik egy fóliával, ami olyan, mintha az a folpack lenne, amitől jómagam csillapíthatatlan hisztériás rohamot szoktam kapni. Ezért nincs is otthon. A High Care-nél viszont van belőle raktáron jó sok, bár állítják a lányok, hogy ez nem az, nyugodjak csak meg. Miután megnyugszom, elvégre úgysem nekem kell megbirkóznom az „éppen akkor nyúlok és szakadok amikor nem kéne, és nem lehet engem eltépni, viszont összeragadok kis gombóccᔠanyaggal, már látom is, hogy ez tényleg nem egészen olyan. Ez a fólia ugyanis sokkal nyúlósabb és vékonyabb.





Tehát jön ugye az aromaterápiás krém, és a fólia, így az ember múmia állapotban (a karok szerencsére kimaradnak, bár némi felárért azt is betekerik!), magát almás tekercsnek érezve piheghet. Vagy inkább pihenhet. Ez azt jelenti, hogy miután, magad sem tudod, hogyan, eljutottál az egyik ágyig, és ráestél (a lefekszik szót nem tudnám erre a tevékenységi formára alkalmazni), kapsz egy helyes kis párnát, jól betakargatnak egy meleg pléddel, és sorsodra hagynak ötven percre. A forgalomtól függően egyébként néha nem a tekerés helyszínén zajlik a fektetés művelete. Gyakorlottabb vendégek már egész nagy távolságokat képesek megtenni összetekercselt lábbakkal. Nekik a többiek drukkolni szoktak. Fel is merült bennem egy verseny gondolata.

A tekercsben eltöltött ötven perc után az ember lánya, legalábbis első alkalommal, hajlamos némileg szkeptikusan várni az eredményt. Pedig kár ezt tennie. Eredmény ugyanis lesz. Alkattól függ egyébként a dolog: mint megtudtam, fontos az anyagcsere sebessége, és persze a zsírraktárak mérete és kora. Vannak, akiknek egy-egy alkalom több centit jelent. De ne hallgassuk el: van, akinek sokkal lassabb lesz az eredmény. Mindezzel együtt érdemes kipróbálni, ha másért nem, az almássüti érzésért és ötven perc háborítatlan pihenésért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top