nlc.hu
Életmód
Pasifogó praktikák

Pasifogó praktikák

A szerelmet mindenki másképp éli meg. Ám aki csak ölbe tett kézzel vár rá, annak kevés az esélye. Cikkünk szereplõi elébe mentek a boldogságnak, és különbözõ praktikákhoz folyamodtak, hogy megtalálják az igazit. Tippeld meg, kinek sikerült elõször fülön csípnie.





Új frizura, dögös ruci, hódító smink – mennyi mindent készek vagyunk bevetni, hogy párra leljünk! Ám van, aki még ennél többre is hajlandó. Györgyi, Erika és Ancsa különleges dolgokra vállalkoztak, hátha épp ennek köszönhetően éri utol őket a szerelem…


Györgyi fehér mágiával próbálja elbűvölni választottját
Terényi Györgyi, 22 éves, eladó

„Lelkesen keresem az igazit, de eddig nem volt szerencsém. Nemrég azonban randiztam egy fiúval, aki nagyon megtetszett. Úgy érzem, nekünk egymásra kell találnunk. Szinte megbabonázott, bármit megtennék, hogy megszerezzem magamnak. Remélem, a gyertyavarázslattal sikerül úgy elbájolnom, hogy ő is csak rám tudjon gondolni.”





Az „elnyerni valaki szerelmét” típusú gyertyamágia a hasonlóságon alapuló varázslat. A kérelmező gyertyáját születési dátuma alapján, a megigézendőt szimbolizáló gyertyát személyiségtípusa alapján kell kiválasztani. Az arany a csábítás, vonzerő, önbizalom szimbóluma, ezért ilyet is el kell helyezni a két másik mellé. Az égő gyertyákat kérésünket mormolva napról napra közelebb kell vinni egymáshoz, így a mágia iránt érdeklődő azt vonzhat magához, akit csak akar.


Erika átrendezi a lakását, hogy a lelkében is rend legyen
Dr. Baski Erika, 35 éves, orvos

„Egy lezárulófélben levő kapcsolatból szeretnék továbblépni, és igazi társat találni, akivel minden téren megértjük egymást. Eddigi párkapcsolataimban mindig volt valami, ami miatt nem működtek tökéletesen. Elengedni a régit, és valami újba belevágni nehéz – talán a feng shui segíthet abban, hogy rendet rakjak magam körül és tiszta lappal indulva rátaláljak az ideális partnerre.”

A lakásban uralkodó hangulat, az egyes lakberendezési tárgyak elhelyezése a tudatalattiban rejlő problémákat vetítik ki, melyeket egy szakértő pontosan értelmezni tud. Komáromy Rita feng shui szakértő azt tanácsolta Erikának, hogy az ágya fölötti, vizet ábrázoló képet cserélje lovat ábrázolóra, ez segít abban, hogy új lehetőségek jöjjenek be az életébe. A szoba északi részére piros gyertyákat, mécseseket kell helyezni, az ajtó külső felületére pedig bazsarózsát ábrázoló képet, mely vonzza az új szerelmet.

További kísérletekről itt olvashatsz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top