nlc.hu
Életmód
Búcsú a kilóktól

Búcsú a kilóktól

Jakupcsek Gabriella showjában különleges verseny kezdõdött februárban: mindenki más módszerrel veszi fel a harcot a kilók ellen. A kiválasztottak örömmel vállalták a szereplést, hogy meggyõzzék a kétkedõket arról, érdemes belevágni a fogyókúrába.





Az életmódváltás energiát ad

Név: Emilio
Kor: 27 év
Foglalkozás: zenész, énekes
Eredeti súly: 132 kg
Leadott súly: -18 kg

Emilio, a kiváló dobos és énekes zenei sikerei mellett évekig sikertelenül küzdött súlyfölöslegével. A Blue Cardio Clubban személyi edző irányításával kezdett fogyókúrába, heti 3-5-szöri edzéssel, kardiózással, 2 hetente fáslizással, valamint az Angyalok Konyhája diétás étrendjével. Már nem tud, és nem is akarna úgy élni, mint régebben, hiszen fáradékony férfiból igazi sportemberré vált.

„Öt évvel ezelőtt lefogytam ötvenöt kilót, de sajnos nagyon egészségtelenül, bulímiás voltam. Ettől tönkrement a torkom, ami nagyon megijesztett, hiszen a hangommal keresem a kenyerem. Akkor határoztam el, hogy megpróbálok komolyan életmódot változtatni.

Örömmel vállaltam a nyilvánosságot, mert nem szégyellem a kövérséget, és egyébként is a fogyás a célom. Az állandó rohanásban nagyon egészségtelenül éltem, amikor eszembe jutott, akkor kaptam be néhány falatot, mondjuk egy Big Mac-et. Most teljesen másképp csinálom! Már tudom, hogy az étrend nagyon fontos dolog, mindig oda kell figyelni rá. Emellett pedig lényeges a rendszeres mozgás is.

Amióta így élek, teljesen kicserélődtem! Havonta 2-3 kg megy le rólam, ami teljesen jó, mert csak zsírból fogyok. Egészséges akarok maradni, ezért nem vagyok türelmetlen, hiszen már megtapasztaltam, hogy a gyors fogyásnak nagy ára van. Ráadásul a hirtelen leadott kilók többsége gyorsan vissza is jön! A kezdet persze nem volt könnyű, mert az első edzés után farkaséhes voltam, és másodpercenként nyitottam ki a hűtőt, hogy egyek valamit. Nagy nehezen azonban mégis megálltam. Az első hónapban még becsúszott egy hurkás-kolbászos bűnözés is… Azóta azonban nem fordult elő ilyesmi, és most már folyamatosan fogyok. Tele vagyok sikerélménnyel!”


További versenyzőkről és módszerekről itt olvashatsz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top