nlc.hu
Életmód
Mit várnak tõlünk a férfiak?

Mit várnak tõlünk a férfiak?

Vajon megtudhatjuk valaha, mitõl válunk annyira vonzóvá egy férfi szemében, hogy velünk akarja leélni az életét? Van tuti recept a hozzánk illõ társ megtalálására? Az örök nõi kérdések megválaszolásához – majdnem – põrére vetkõztettünk öt férfit, és alaposan kifaggattuk õket.





Biztonság, hűség, a megértés

Név: Gábor
Típus: a komoly kapcsolatok híve
Kor: 26 év
Foglalkozás: rendszergazda
Eddigi kapcsolatok száma: 1
Nős

„Könnyen ismerkedem, nem okoz számomra gondot a kapcsolatteremtés, de ezt nem használom futó kalandokra. Nincsenek begyakorolt mondataim, szerintem az udvarlás egyik formája, ha hagyom beszélni a partneremet, és persze oda is figyelek arra, amit mond. Természetesen a virágról és a plüssmaciról sem feledkezem meg.

Amikor úgy érzem, lehet valami a kapcsolatból, akkor a szüleimnek is bemutatom a barátnőmet. Nem várok addig, amíg teljesen komolyra fordul a dolog, hátha jó tanácsot tudnak adni vele kapcsolatban. Azt azonban nem engedem meg, hogy beleszóljanak a szerelmünkbe.

Nekem egy párkapcsolatban a legfontosabb a biztonság, a hűség és a megértés. Lehet akármilyen kedves és szép valaki, ha lusta és nem tartja össze a családot, akkor nem jöhet szóba, mint barátnő vagy feleség. Lényeges az is, hogy mindent meg tudjak beszélni a kedvesemmel. Ez az alapja annak, hogy a vitákat elsimítsuk és mindent megbocsáthassunk egymásnak.”


A nyitottság jó ajánlólevél

Név: Blasi
Kor: 23 év
Típus: laza
Foglalkozás: salsatáncos
Eddigi kapcsolatok száma: 4
3 éve van együtt a barátnőjével

„Nagyon könnyen ismerkedem, bármilyen helyzetben képes vagyok szóba elegyedni másokkal, legyen ez akár egy buszpályaudvar, szórakozóhely vagy a sarki közért. Általában találok közös témát, úgyhogy nem kell begyakorolt sablonszövegekre bíznom magamat. Jó, ha ez a könnyedség a partneremben is megvan. Ez persze nemcsak az ismerkedésre érvényes, hanem az élet minden területére.

Szeretem a nyitott embereket, szerencsés, ha érdeklődünk egymás hobbija és munkája iránt. Így kipróbálhatjuk a másik kedvteléseit, és közelebb kerülhetünk hozzá. Természetesen kedvelem, ha egy nő házias, de nem kell, hogy rendmániás legyen. A butaságot azonban nem bírom elviselni. Sokan mondják, hogy nem szeretik a buta nőket, de én ebben végletesen gondolkodom, azt sem kedvelem, ha egy ilyen nő a közelemben van!”


További elvárásokról itt olvashatsz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top