Életmód

Tüncitelefonka

Itt van már a Nokia csak nõknek telefonja, ami hivatalosan a fashion kategóriába tartozik. Én nem vagyok egy tüncilány, de most már mégis.

Ezt a csodás képet a tünciteló készítette
Telefon és fashion kategória? Hogy jön ez össze? Aki a funkcionalitás megszállottja, az valószínűleg megdöbbenten fordítja el a fejét a jelenség hallatán. Kár, mert lemarad valami igazán szórakoztatóról. De hogy miből áll össze egy fashion kategóriás telefon, azt bizony elég gyorsan észreveszi az ember.

Én például először megütköztem a textilborításon, de aztán szóltak, hogy tisztítható. Ráadásul jó sok fajta van belőle, tehát akár a napi aktuális öltözékhez is remekül passzítható. Senki ne fogja vissza magát, akinek reggelente van ideje és kedve a telefonját is öltöztetni. Persze némi nosztalgiát is segítségül hívhatunk, és így legálisan lehet egy öltöztetőbabánk, így, vén fejjel is.

A kinyitható telcsike (lássuk be, ez nem hallgathat a komoly telefon névre), mint egy praktikus szendvics öleli körbe a sok-sok hasznos gombot. A formája is szendvicsszerű egyébként, sokak szerint túl vastag is, de szerintem ez rágalom. A pihe-puha bársonyborításhoz nem illene egy hipervékony példány, nem beszélve arról, hogy akkor hogy találja meg az ember? Mindenesetre ez a méret még zsebben is kényelmesen elfér.


Külön öröm volt a csuklópánt. Bevallom, ennek láttán először szintén hezitáltam, hogy minek is fityeg itt ez a feleslegesnek tűnő alkatrész, de aztán rájöttem, bizony ez is praktikus kis darab.

És hogy visszatérjünk a gombokhoz: általános feltételezés szerint a műkörömhöz is ideális (ezt műköröm híján nem tudtam kipróbálni), mindenesetre kifejezetten kényelmes mind a mérete, mind az elhelyezése.

És hogy mit tud? Hát szép, merthogy fashion kategória. Ezenkívül lehet vele videózni, hangot felvenni, természetesen fényképezni, és minden olyat, ami már kötelezőnek számít egy telefonnál. És nehéz tőle megválni, mert olyan kedves 70-es évekbeli csengése van. Ja, és szép. Mert fashion kategória…

Termékjellemzők

• Megragadó forma
• Kellemes tapintású Xpress-on™ textilborítás
• Max. 65 536 színárnyalatot megjelenítő TFT kijelző
• Szemet gyönyörködtető formatervezés: egymással harmonizáló borítások, erszények és csuklópántok a hozzájuk illő háttérképpel és kijelzővédővel
• Beépített fényképezőgép és videokamera
• Jelenlét szolgáltatással bővített névjegytár
• Sztereó FM-rádió
• Beépített kihangosító


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top