Életmód

Hasfakasztó

Itt-ott egy-egy párnácska jelent meg rajtad? Vagy éppen megnagyobbodott a kicsi? Netán nem onnan fogysz, ahonnan szeretnél? Kipróbáltuk a helyileg használható kozmetikai kezeléseket!





A lefogyni vágyó tényleg sokféléből választhat, de legjobb, ha a képzettek és okosak kezére adja magát, mert ők nem vesznek el a kínált lehetőségek tömegében. Elsőre az SPM karmai közé kerültem. Erről a szórólap azt írja, hogy kellemes masszírozó érzés. Na ezt ne higgye el senki. Persze én nem is hittem, mert a lányok figyelmeztettek, hogy először nem nagyon fogom élvezni, de talán még másodszor sem. Az előre jelzett kék-zöld foltok sem maradtak el. A negyedik alkalomtól viszont már egész elviselhetővé vált a dolog. Az eredmény viszont: a vákuum (állítólag, hiszen ki kukucskál szövetei mélyére) összetöri a zsírsejteket, és azok a nyirokkeringésnek köszönhetően távoznak.


Ezután sort kerítettünk némi elektrosokkra. Ennek lényege, hogy aktiválja a zsírbontó enzimeket. Az eredmény szintén centikben mérhető. Persze itt is meg kell szenvedni érte, hiszen az egyre emelt adagban kapott áramkoktél néha keményen bele-belecsíp az emberbe. Bár bevallom, nekem ennél kellemetlenebb velejáró volt a majd 50 perces egy helyben fekvés.






A következő változat az ultrahang, amit állítólag azért nem szeretnek a vendégek, mert nem fáj, így biztos nem is hat. Pedig ez nem igaz. Egyébként meg ki akarja, hogy fájjon? Az eljárás abból áll, hogy 15 percen keresztül egy kis izét húzogatnak az emberen, miután egy olyan krémmel kenték be, amitől meleg és piros lett a bőre. Szóval egész kényelmes, és főleg rövid ideig tartó dologról van szó!


Hogy mi lett mindennek eredménye? Néhány centi mínusz, és heti néhány alkalom kötelező pihenés és kikapcsolódás. Hiszen a kezelések alatt nem nagyon szaladgálhat az ember. Javaslatom: ha a mobilodat is kikapcsolod, tényleg pihenhetsz, és másokat sem zavarsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top