Életmód

Olvadó só és csillámos illat

Ha már az ember egyszer beteszi a lábát a Lush-ba, hogy szíve szerelmét meglepje különféle szépségápolási ínyencségekkel, egész biztosan nem jön ki önmaga megajándékozása nélkül.

Így jártam én is, különösen, hogy még bíztatást is kaptam erre. Egy sampon és egy hintőpor lett a jutalmam. Jól ki is próbáltam őket.

Sampon megsózva

A sampon a Big névre hallgat, és felirata azt ígéri, hogy eddig esetleg unalmas hajamból olyan csillogót varázsol, hogy megáll majd az utca forgalma. Ez utóbbit sajnos nem tapasztaltam, bár az igaz, hogy remek hajfényesítővel állunk szemben. Ám nem is ez a kuriózum benne, hanem az egész megjelenése. A Big név ugyanis egy tégelyre íródott, samponunk pedig egy krém. Méghozzá olyan, amiben jól érezhetőek a nagy sókristályok, melyek a víz hatására elolvadnak a hajban. Ez igencsak érdekes érzés, és eltereli arról a figyelmet, hogy a sampon a megszokottnál kevésbé habzik. A hatáshoz hozzáteszi a magáét a tengeri algakivonat és a lime juice is, ami így együtt elsőre meglepő illatot alkot, de néhány használat után bele lehet szeretni. Szenvedélyesen. Kísérletezőknek csak ajánlani tudom.

Hintőpor csillámokkal

Szöget ütött fejembe a gondolat, hogy ki is az, aki manapság hintőport használ, már persze a csecsemőkön kívül? De általában ők sem maguknak választják, hanem anyukájuk lepi meg őket a gondoskodás eme formájával.

Hát elég volt egyszer magamra kenni a Candy Fluff nevű csillámos finomságot, hogy megértsem, miről is szól ez a történet. Mert jó illatról szól, ami, különösen nyáron, parfüm helyett is megteszi, csillámokról szól, melyek meg-megvillannak, ahogy mozog az ember. Testápoló jellege is lehet, de odáig a felszínes örömök miatt nem jutottam el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top