Életmód

Bõröm titkos fegyvere

Nem tudom, ki hogy van vele, engem gyakorta kerít hatalmába a "jó volna egy bõrcsere az arcomon" - érzés. Minden környezeti ártalom itt érezteti hatását elõször, és lelki életemet sem tudom eltitkolni a világ elõl.









Aki, hozzám hasonlóan, ilyenkor szereti magát kozmetikus kezeire bízni, annak bátran ajánlhatom a Payot 42 lépéses arcmasszázsát.

Természetesen az andalító zene, a pihentető fekvés alkotta kötelező kellékek itt is helyet kaptak. Aztán megjelent a nagyon jó minőségű krém az arcomon – persze csak a tisztítás után -, és lassan táncra perdültek az ujjacskák a bőrömön. Tényleg így volt. Azt hittem, hogy csak a tájékoztató túloz, amikor “ritmikus érzések forgatagáról” ír, de tévednem kellett. Először szépen lassan belemerültem a relaxációs mozdulatokba, a végén pedig jöttek a szokatlannak tűnő, mégis hatásos ütögetések, finom csipkelődések. Az egész kezelés testet-lelket üdítő felépítése egy latin táncot juttatott eszembe.










Persze – mondhatjátok – kinek van erre ideje?! Igen, ez nekem is eszembe jutott, mi van akkor, ha sehogy sem tudunk időt szakítani masszíroztatásra? Azért napi öt perce az embernek csak marad arra, hogy ápolja az arcát. Ekkor jön a képbe a Lotion Essentielle Revitalizing arctonik, Hydratation 24 hidratáló krém, Instant Beauty Boost intenzív hidratáló szérum – és naná, hogy mindegyik a Payot-tól.





A minőséget azért itt is meg kell fizetni: egy közepes színvonal felett álló terméknek azért már az ára is több, a három termék együtt kb. 25 ezer forintba kerül. Nézőpont kérdése, hogy ez drága vagy sem, mivel nagyon-nagyon keveset kell belőle használni. Ezekkel a termékekkel nagyon kevés problémám akadt, pl. az egyedi csomagolásnak köszönhetően a 24 órás hidratáló krém nagy helyet foglalt a fürdőszoba polcomon; a tonikkal pedig kénytelen voltam az első alkalommal még egyszer áttörölni az arcomat, mert attól rettegtem, maradt még piszok rajta, annyira piszkos volt a törlőpamacs utána.

Nos, azt hiszem ennyi jót már régen hablatyoltam össze bármiről. Aki nem hiszi, járjon utána!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top