nlc.hu
Életmód
Legjobb Munkahely Konferencia

Legjobb Munkahely Konferencia

A "Legjobb Munkahely-felmérés” hagyományaihoz híven idén is megrendezésre kerül a "Legjobb Munkahely Konferencia", amelynek idõpontja 2004. november 25.

A Legjobb Munkahelyek. Vállalatok, akik hitet tettek az alkalmazottak számára otthonos, rugalmas és inspiráló légkör megteremtése mellett. Akik nap mint nap tapasztalják, hogy az elkötelezett emberek hozzák az üzleti eredményeket.

Most megismerheti titkaikat.

Idén negyedszer, Magyarországon is megrendezésre került a felmérés – az adatok feldolgozása jelenleg is folyamatban van. A Figyelő 2004. november 4-én megjelenő számában közölt eredményekből kiderülhet, miért jobbak a legjobbak, melyek azok a – mások által is eltanulható – sajátosságok, amik megkülönböztetik őket a többi vállalattól.

Az egyedülálló felmérés révén kézzelfogható ismereteket szerezhetünk a magyar munkavállalók igényeiről és elvárásairól is. A hazai felmérés közel 18000 munkavállaló véleményén, és a több mint 100 jelentkezett cég által visszaküldött adatokon alapul.

Amennyiben első kézből szeretné megismerni a felmérés hazai tapasztalatait, és érdeklik a „legjobbak” által alkalmazott magyarországi HR gyakorlatok, szeretettel várjuk:

A konferencia időpontja: 2004. november 25.

Kérjük, amennyiben a konferenciával kapcsolatban bővebb felvilágosításra van szükséged, fordulj Nitsch Orsolyához a 801-8014-es telefonszámon, vagy az orsolya.nitsch@hewitt.com e-mail címen keresztül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top