nlc.hu
Életmód
Erotikus álmaink nyomában

Erotikus álmaink nyomában

Nem kell hozzá nagy fantázia, hogy a klasszikus, „a vonat bemegy az alagútba” álmot valaki megfejtse. Igen, ez az álom a szexrõl is szól. Nem kell hosszan magyarázni, mi mit jelképez benne.





Gyakran előfordul, hogy valaki vízesésről, lovakról, növényekről vagy ételekről álmodik, s mindezt szexuális utalások tarkítják. Mondjuk, erősen erotikus érzése támad, miközben egy gyönyörű paripán lovagol. Vagy szeretőjét barackkal eteti. Ezek az álmok is szexuális töltéssel bírnak, bár értelmezésük kevésbé egyértelmű, mint a vonatos példa esetén. Érdemes figyelmet fordítanod az álmot kísérő szimbólumokra, mert a helyszín és az időjárás is üzeneteket közvetíthet tudatalattidból, ám ezek csak akkor válnak hasznodra, ha megérted az üzenetet.


Állati szex

– Macska: Ki hinné, hogy például az álmunkban megjelenő macska a nő szexuális énjével való megelégedettséget jelképezi? Ám ha jobban belegondolunk, a magyarázat nem véletlen, képzeljünk csak magunk elé egy fényes szőrű, elégedetten doromboló, hízelgő cicát!
– Ló: Legtöbbször az álmodó kedvesét szimbolizálja, aki lehet a valódi társ, de egy idealizált, ismeretlen férfi is.
– Madár: Az alvás közben lelki szemeink előtt röpködő madár többnyire a szexuális extázist fejezi ki.
– Kígyó: Szimbolizálhat félelmet, férfi nemi szervet, de elfojtott nemi vágyat is. Minden esetben az álom érzelmi hátterét kell figyelembe venni. Mert mondani sem kell talán, hogy mást jelent, ha álmában egy férfi tart kígyót a kezében, mintha ugyanezt egy nő teszi.

További jelképekről itt olvashatsz»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top