Életmód

Komfortzóna

Nem, most nem a legújabb kanapédivatról lesz szó, és nem is egy forradalmi fitnessirányzatról. Reméljük a te is bekerülsz néha a komfortzónába, ahol semmi más dolgod nincs, mint jól érezni magad.





Mindenkinek szüksége van néha kikapcsolódásra. Egyrészt azért, mert e nélkül nem működünk. Másrészt azért, mert olyan jólesik! Legjobb tehát, ha a munka után a jól megérdemelt komfortzónába merülsz! Ha most felmerült benned a kérdés, hogy hol is találhatod ezt az idilli helyet, akkor megmutatjuk neked!

Hogy kinek mi jelenti ezt az érzést, az igen változatos lehet! Lehet, hogy neked a relaxáció. Lehet, hogy nekem a lovaglás. Lehet ez egy barátokkal elfogyasztott jó hangulatú vacsora. És persze lehet egy jó hosszú alvás. Mindenesetre mindenki megérdemli, hogy néha elmerüljön az élvezetekben, és maradéktalanul jól érezze magát.

A komfortzónában nincsenek szabályok.
A cél egyszerűen az, hogy elengedd magad. Szakadj ki a mindennapok világából, vegyél egy nagy levegőt, és engedd át magad az élvezetnek. Ez az érzés arról szól, hogy minél jobban megszabadulj a stressztől és a fáradtságtól. Legjobb, ha a komfortzónában is váltogatod a tevékenységeidet. Sportolj, relaxálj, este pedig költs el egy kellemes vacsorát a barátaiddal. Ehhez pedig a legjobb kiegészítő egy pohár finom ital.






A Carolans igazi komfortzónába illő finomság. A legfinomabb ír whiskey és tejszín alkotja alapját, mézédes ízével a lányok igazi kedvence. Merülj el a finom, krémes ízben, ami minden baráti találkozáshoz jó kiegészítő. A Carolanst most ráadásul új, a kelta hagyományokat kifejező, elegáns palackban vásárolhatod meg!










Vegyél részt nyereményjátékunkban, és figyeld a folytatást!

• Ha mostani játékunkkal játszol, megnyerheted a 20 ezer forint értékű kétszemélyes vacsorát a Karma Caféban.







• Ha a második, december 13-án induló játékban részt veszel, tiéd lehet az 50 ezer forintos vásárlási utalvány a Libritől.







• A harmadik játék január 3-tól pedig karácsony után is tud hatalmas ajándékkal szolgálni. Ha megnyered a fődíjat, kétszemélyes wellness hétvégén kényeztetheted magad a Budapest Hotel Reservation – wellness szállodák egész Magyarországon jóvoltából. Ráadásul a szállodáik közül te választhatod ki, melyikbe mennél szívesen. Budapest Hotel Reservation – Foglaljon helyet nálunk!






• Természetesen minden játék tíz szerencsés nyertese megkóstolhat egy üveggel az új palackba öltözött Carolansből.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top