nlc.hu
Életmód
Gyerekek és keresztrejtvény?

Gyerekek és keresztrejtvény?

Egyik este arra lettem figyelmes, hogy csend van. Nem bömböl a TV, nincs kiabálás, sem veszekedés. Furcsa, gondoltam. Talán tanulnak? Nehezen tudom elképzelni. Vagy valamelyik játékkal küzdenek? Lehet, na de csendben?!





Mindenesetre gyanús. Vajon milyen rosszaságot követtek el ezek a csibészek, hogy ennyire lapítanak? Elmosolyodtam. Elképzeltem, ahogy kis füllentésekkel próbálják majd menteni magukat, miután rajtakaptam őket.

– Hé fiúk! Mit csináltok? – kiabáltam a szoba irányába.
– Semmi különöset, mami – volt a válasz – Csak játszunk.
Még gyanúsabb. Még néhány, ilyen csendben eltelt perc, és támadok. Addigra úgyis kész lesz a vacsora. Elindultam lassan, csendben a nappali felé. Vajon mit csinálhatnak? – töprengtem még mindig. Nagyon fúrta a kíváncsiság az oldalam. A szobába érve látom, ülnek az apjukkal a számítógép előtt, és keresztrejtvény fejtenek! Az interneten?! Alig hittem a szememnek. Egy percig még csendben álltam ott és hüledeztem. Majd észrevett az egyik fiam, rémültem rám nézett, majd az apjára, ismét rám, végül zavarában így szólt:





A Tide nyereményakció keretében kéthetente 700 doboz mosóport nyerhetnek azok, akik a Tide honlapján helyesen megfejtik a keresztrejtvényt. A játék november 28-ig tart.

– Szia Mami!
– Mi ez a titkolózás? – kérdeztem.
– Áá, csak keresztrejtvényt fejtettünk – volt a válasz. Férjem pedig csak csendesen mosolygott.
– Az Interneten? És ez hogy jutott az eszetekbe? Erre kiderült, az egyik osztálytársuk ajánlotta nekik, hogy menjenek fel a Tide oldalára, mert az ott található keresztrejtvény megfejtésével mosóport lehet nyerni.
– De hát mégis minek nektek mosópor? – kérdeztem tőlük.
– Neked szerettünk volna meglepetést okozni, hogyha mi nyerjük meg a mosóport!
Az én fiaim…




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top