Életmód

ÉvForduló

Vége van hát most már egyszer és mindenkorra a 2004-es évnek. Kinek ilyen volt, kinek olyan, bár ha körülnézek, senki nem siratta el nagyon. De sebaj, hiszen új év – új lehetõségek! Lássuk, mit hagytunk magunk mögött, és mi minden vár ránk!




Azt mondja a régi bölcsesség, hogy az a jó év, melynek utolsó számjegyében van görbület. Hát akárhogy is írjuk a 4-et, abban az nincs. Viszont most két jó évre is készülhetünk, és nem tudom, ki hogy van vele, de én például a 7-es tetejébe is el szoktam helyezni egy diszkrét hullámot. Ha tehát megviselt a tavalyi, rigorózus és görbülettelen 2004-es év, akkor fellélegezhetsz, mert az idei csak jobb lehet.

Hogy mi minden történt, amivel igazolhatjuk a tavalyi év gonoszságát? Hát voltak itt politikai és természeti katasztrófák. A Nagy Ő a műsoron kívül találta meg az igazit. A Barátok közt Brigittája meghalt és Csisztu Zsuzsa álomházasságának is lőttek. A politikusoknak ismét sikerült egymásnak ugrasztaniuk a barátokat, és amikor már azt hittük, csak néhány nap van hátra, akkor egy szökőár elsodorta Ázsia egyik sarkát. Ja, azt majdnem elfelejtettem, hogy még az autómat is ellopták!

Most már, ennyi rossz után (elnézést kérve mindenkitől, akinek rég várt babája született vagy éppen most volt az esküvője), ideje meggörbülnie annak a számnak. Ha pedig még erre az évre is áthoztunk valami rosszat (pl. a biztosítóval való küzdelmet), akkor azt még tekintsük a múlt év leszerelendő, erőtlen kinyúlásainak.





Ez az év csak azért is jó lesz! D. Tóth Kriszta és Hesz Máté kibékülnek, indul a TV2 új sorozata, és nemsokára újra lesz Szívek szállodája. Cinit kiengedik majd a börtönből, mert volt férje kifizeti tartozásait, és női kézilabdacsapatunk minden kupát megnyer. Mert megérdemlik!

Úgyhogy neked csak az a dolgod, hogy hátradőlj abban a bizonyos fotelben, és ellazulva, netán egy pohár Carolansszel a kezedben, pihegj a múlt év fáradalmai után, és várd az idei év örömeit!

Ég veled, 2004! Isten hozott, 2005! Igyunk rá!










Vegyél részt nyereményjátékunkban!



• Karácsony után is tudunk hatalmas ajándékkal szolgálni! Ha megnyered a fődíjat, kétszemélyes wellness hétvégén kényeztetheted magad a Budapest Hotel Reservation – wellness szállodák egész Magyarországon jóvoltából. Ráadásul a szállodáik közül te választhatod ki, melyikbe mennél szívesen. Budapest Hotel Reservation – Foglaljon helyet nálunk!






• Természetesen húsz szerencsés nyertes megkóstolhat egy üveggel az új palackba öltözött Carolansből.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top