Életmód

Táplálkozz egészségesen!

A csodadiéták és halhatatlan receptek sora végtelen. Bár számtalanszor kudarcot vallottak már, még most is hajlamosak vagyunk hinni bennük. Pedig van jó megoldás is!





Jobban tennénk, ha nem a nagy, látványos fogyásra (és azt ezt követő törvényszerű visszahízásra) alapoznánk, hanem a normális napi táplálkozás mellett könnyű testmozgással tartanánk kordában súlyunkat!






Táplálkozz egészségesen!


A normális, minimum 1500 kalóriát tartalmazó, ötszöri étkezést előíró diéta, és a heti háromszori edzés mellett hosszútávú eredményt érhetünk el. A napi 1500 kalóriás diéta ötszöri étkezés mellett felgyorsítja az anyagcserét. Ügyeljünk arra, hogy a napi táplálkozásunk hatvanöt százaléka szénhidrát legyen, huszonöt százaléka zsír, és tíz százaléka fehérje.

Ne vonjunk meg a szervezetünktől semmilyen táplálékot, amit megkíván! Ha egy-egy alkalommal eltértünk a diétától, inkább eddzünk egy kicsivel többet a szokásosnál! Egészséges fogyókúránk sarkalatos pontja a megfelelő mennyiségű folyadék (2-2.5 liter naponta) elfogyasztása, erről se feledkezzünk meg!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top