nlc.hu
Életmód
Fitt Akták

Fitt Akták

A VIASAT3 sztár Fitt ügynökei (Pesuth Rita és Illés Gabriella) január 22-én, szombaton töretlen lendülettel újra munkába állnak, hogy átalakítsanak egy jelentkezõt.





Idén az első fitt akta Orsolyáról szól, aki fiatal pályakezdőként az öltözködés és a sminkelés terén kér tanácsokat, hogy a munkájához megtalálja a megfelelő stílust, ami kellőképpen komoly, de kiemeli a nőiességét is.

A műsorban Orsinak alkalma lesz megismerni különböző jótékonysági szervezeteket, mint például a Magyar Rákellenes Ligát, és megtudja, hogyan is lehet ezeket e szervezeteket támogatni extra kiadás nélkül. Pályakezdőként különös aktualitása van a témának.






Míg Rita az adó 1%-ának felajánlási lehetőségeit boncolgatja Orsival, addig Gabi Esztergályos Cecíliát kérdezi a művésznő szépítkezési és életviteli szokásairól.

A nap egy fotóstúdióban zárul, ahol az átalakított Orsolya topmodellhez illően forog a divatfotós kamerái előtt. Az akta ezúttal is egy széles mosollyal és elégedettséggel zárul, és néző újból sok-sok jó tanáccsal gazdagodhat.









Előtte – utána

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top