nlc.hu
Életmód
Online bankolás 99 Ft-ért?

Online bankolás 99 Ft-ért?

Pénzügyeink többségét ma már gyorsan és kényelmesen az interneten is elintézhetjük. És ez jó. Mert van egy csomó más dolgunk is, amivel szívesebben foglalkozunk, mint az ügyintézéssel.

Persze, a bankok igyekeznek a kedvünkben járni, és csak rajtunk múlik, kinek az udvarlását fogadjuk szívesebben. Nyilván azét, aki vonzóbb, érdekesebb lehetőségeket kínál, például egy olyan számlacsomagot, amely még egyszerűbbé és olcsóbbá teszi az egészet.

A CIB Bank új termékét, a CIB Online Számlacsomagot, az internethasználók igényei szerint alakították ki. Ennek első jelei közvetlenül a számlanyitás alkalmával megmutatkoznak, ugyanis a termék a CIB bankfiókokon kívül az ország összes Matáv Pontjában is megnyitható, így ott van a főbb bevásárlóközpontokban is, és az igénylése egy vásárlás alkalmával 10 perc alatt elintézhető.

A számla igénylésekor egy kész egységcsomagot kapunk kézhez, ami a felhasználást segítő számítógépes CD-n és az igénylőlapon túl a CIB Internetkártyát is díjmentesen tartalmazza. Ez a kártya azoknak is megoldást kínál, akik szeretnek, vagy szeretnének az interneten vásárolni, de eddig esetleg biztonsági aggályaik voltak.

A csomag aktiválása egyszerű, otthonról is elintézhető. S mindez mennyibe kerül? A CIB Online Számlacsomag nemcsak újszerű, de okos eszköz is arra, hogy az internetet használók bankköltségeikkel megfelelően gazdálkodjanak. Az CIB Online Számla tulajdonosok számára minden, a CIB Internet Bankon intézett egyszeri, vagy állandó forint átutalás díjmentesen teljesül.

Nem kerül külön pénzbe a villany-, közmű-, vagy tévészámlák automatikus teljesítése sem. Ezen kívül a Bank sms-ben értesít a kártyás költésekről – szintén díjmentesen, sőt, CIB bankkártyával az első készpénzfelvétel is ingyenes minden hónapban, bármely magyarországi bankjegykiadó automatából.

A leggyakoribb tranzakciókért egy mindössze 499 Ft-os havidíjat számítanak fel , ami – és most jön a lényeg – 99 Ft-ra csökkenthető, ha jövedelmünk is erre a bankszámlára érkezik és havonta legalább két közüzemi megbízásunk is innen teljesül. Korántsem teljesíthetetlen feltételek!

Egy szolgáltatás, amit láthatóan az igényeink szerint alakítottak ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top