Életmód

Segítség a koleszterinszint csökkentésében

Jó hírünk van! Ha magas a koleszterinszinted, megfelelõ étrenddel is csökkentheted. Ráadásul még a pénzedet sem kell kockáztatnod az egészségesebb életért!





A koleszterin a szervezetedben fontos szerepet játszik a sejtmembránok felépítésében és működésében. Két fajtája van, megkülönböztetjük a „rossz” és a „jó” koleszterint. Míg az utóbbi valóban csak jót tesz, az előbbi jelentős szerepet játszik a szív- és érrendszer mebetegedések kialakulásában.

A magas koleszterinszint többek között a helytelen táplálkozási szokásokra vezethető vissza, és mindeddig csak gyógyszeres úton kezelték. Most azonban itt van a Flora pro.activ margarin, amely növényi szterinek segítségével járul hozzá a koleszterinszint jelentősebb csökkenéséhez.



Növényi szterinek






A növényi szterinek olajokban, olajos magvakban, gabonafélékben találhatóak meg, és szerepük ugyanaz a növényeknél, mint a koleszterinnek az emberi szervezetben. Elfogyasztásuk után a növényi szterinek – a koleszterinhez hasonló szerkezetüknek köszönhetően – versengenek a koleszterinnel a felszívódásért, így kevesebb koleszterin kerül a vérbe.

A növényi szterinek a táplálkozásunk részét képezik, kis mennyiségben megszokott ételeinkkel is fogyasztjuk őket. A Flora pro.activ nagy mennyiségben tartalmaz növényi szterineket, napi 2-3 szelet margarinos kenyér elfogyasztásával 5-10-szeresére nő a növényi szterin bevitel. Ez pedig már hetek alatt klinikailag igazoltan a koleszterinszint csökkenését eredményezi. Ráadásul mindezt úgy, hogy a jó koleszterin szintje nem csökken!





Ha pedig valóban magas a koleszterinszinted, akkor is van megoldás! Próbáld ki a Flora pro.activ margarint, amely növényi szterin tartalma révén már három hét alatt klinikailag igazoltan csökkenti a vér koleszterinszintjét. Most ráadásul páratlan módon pénzed kockáztatása nélkül kipróbálhatod ezt a hatást. Méresd meg koleszterinszintedet, majd fogyassz Flora pro.activ margarint. Ha koleszterinszinted három hét alatt nem csökken, visszakapod a termék árát.


További részletekről itt olvashatsz»






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top