Életmód

3 kiló mínusz 5 nap alatt

Tavasszal újévi fogadalmaid jutnak eszedbe? Ne keseregj, ha még nem tûnt el rólad az a néhány felesleges kiló: évszakváltáskor az életmód-reformot is könnyen veszi szervezetünk. Kövesd ötnapos fogyókúrás étrendünket.




Hidd el, egészségesen, diétásan étkezni nem feltétlenül jelent teljesíthetetlen tortúrát. Ha helyesen válogatod össze a fogásokat, nem kell a mennyiségen spórolnod, annyit ehetsz, amennyi csak jólesik.

Öt napra összeállított diétás étrendünk könnyen beszerezhető, egyszerűen elkészíthető ételeket tartalmaz, a kiemelt recepteket megtalálod a Wellness magazin 8 oldalas szakácskönyv-mellékletében. Ha a főétkezések között nassolni vágysz, egyél meg egy zöldalmát, vagy csipegess fagyasztott bogyós gyümölcsöket, szilvát, melyek ízletesek, vitaminokkal látják el szervezetedet, és közben a karcsúsodásban is segítenek. Vágj bele!


1. nap: Cseréld le a köretet!
Egy apró trükk segítségével a hagyományos fogásokat diétássá varázsolhatod. A megszokott, sok szénhidrátot tartalmazó krumplit, rizst, tésztát cseréld ízletes zöldségekre!

Reggeli: Zabpehely tejben főzve, fahéjjal, édesítőszerrel ízesítve
Ebéd: Grillcsirke csalamádéval
Vacsora: Sült sonka füstölt, sült mozzarellával, paradicsommal


2. nap: Tarts sajtnapot!
A sajt kalciumtartalma jót tesz a csontoknak, A-vitaminja óvja a bőr és a szem egészségét, és olyan esszenciális aminosavakat tartalmaz, melyeket a szervezet nem tud előállítani.

Reggeli: 1 szelet teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér edami sajttal, sovány tehéntúróval
Ebéd: Karalábéleves maceszgombóccal
Vacsora: Spenótos saláta kecskesajttal


3. nap: Kezdj édessel!
Ha már nagyon vágysz egy kis édességre, válassz jót és jókor! Ha délig engedsz a csábításnak, nem veszélyezteted a fogyókúra sikerességét.

Reggeli: Mascarpone krém málnával
Ebéd: Natúr pulykaszelet kovászos uborkával
Vacsora: Tengeri halfilé zöldborsó-mártással


A 4. és 5. nap étrendjéért kattints ide»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top