nlc.hu
Életmód
Edd magad karcsúra!

Edd magad karcsúra!

Tanácstalanul állsz a piacon? Nincs ötleted, mivel dobd fel az étrendedet? Ha az alábbi élelmiszerek közül választasz, garantáltan egészséges és fitt leszel! Így lelkiismereted is nyugodt lehet. Íme, a legfittebb 12 eledel listája.





Tök
Mi van benne? A tökben található nagy mennyiségű béta-karotin főként a bőrnek kedvez, de elengedhetetlen a sejtek újjáépítéséhez is, a benne lévő antioxidánsok pedig gátolják az öregedést.
Tippünk: A sült tök rostjai tisztítják a gyomorfalat, és serkentik a jó emésztéshez szükséges gyomorsav termelődését.





Joghurt

Mi van benne? A natúr élőflórás joghurt a bélflóra regenerálódását segíti, magas kalciumtartalma pedig hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához.
Tippünk: Kerüld a cukros verziókat, maradj az élőflórás, natúr változatnál!





Pulykahús
Mi van benne? Fehérjében, az energiaháztartásunk egyensúlyáért felelős niacinban, artériavédő B6- és B12-vitaminban, vérképző vasban és immunrendszer-óvó cinkben gazdag.
Tippünk: Fontos, hogy fogyasztás előtt a pulykahúsról mindig távolítsd el a zsíros bőrét!





Szója

Mi van benne? Kiváló húspótló, rengeteg tápláló fehérje, vas és kalcium van benne. Magas lecitintartalma jóvoltából a koleszterinszintre is jótékonyan hat. A szójatejben lévő izoflavon a daganatok elleni védekezésben játszik szerepet.
Tippünk: Változatai közül a tofut részesítsd előnyben, amely amellett, hogy nagyon ízletes, megőrzi a szójabab magas fehérjetartalmát is.


További egészséges piaci árukért kattints ide»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top