Életmód

Tréningezd boldogra magad!

Ha úgy érzed, elvesztél teendõid rengetegében, itt az ideje az újjászületésnek. Persze egyedül nem könnyû belevágni, így most olyan tréningeket ajánlunk, ahol társaságban, vidáman nyerheted vissza valódi önmagad.





A jobb kapcsolatokért – Napraforgótréning

A hathetes kurzus segítséget nyújthat abban, hogy javíts kapcsolatteremtő képességeden, harmóniában élj önmagaddal és a környezeteddel.
A résztvevők a találkozások során megoszthatják egymással problémáikat, félelmeiket, bizonytalanságukat, miközben jobb önismeretre és nagyobb önbizalomra tesznek szert.

További információ: Napraforgótréning

Az erősebb lélekért – Örömtréning

Legfőképpen a lelki ellenállóképességet fejleszti a tréning, amelynek során begyakorolhatod a dolgok jobbik felére való koncentrálást, fejlesztheted pozitív gondolkodásodat és a jobb hozzáállást körülményeidhez.
Örömtréning kazetták segítségével is gyakorolhatsz, ezeken 15 gyakorlat hallható, melyeknek bevezetése lazítás és elképzeltetés (immagináció).

További információ: Örömtréning

A jobb önismeretért – Önismereti tréning

Az NLC szakértője, Hrubiák Anett 18 órás tréningjeinek célja a pozitívabb látásmód előcsalogatása, az önbizalom növelése, a tudatosabb életvezetés és a problémák gyökereinek felfedezése. Meditációval és szerepjátékokkal találhatod meg problémáid gyökerét. A testudatossági gyakorlatok, valamint a belső gyermekkel való kapcsolatteremtés segíti önmagad jobb megismerését.

További információ: Hrubiák Anett



Önmagunk felvállalásáért… – Királylányképző

A 28 órás tanfolyam során előcsalogathatjuk magunkból a bennünk élő Királylányt, aki nem más, mint gyermekkori önmagunk. Neki még nem voltak korlátjai, tudta, hogy egy különleges teremtés. Felnőttként viszont elfeledkezünk gyerekkori vágyainkról, és a mindenkori női sztereotípiákat követjük, amelyek tovább nehezítik életünket. Ezektől segíthet megszabadulni a kurzus.

További információ: Palládium Harmóniaház

A jó közérzetért szülés után – Online tréning

Ha éppen otthon vagy a babával, de az anyai örömök helyett lehangoltnak, feszültnek érzed magad, sokat sírsz és nem találod a helyed, neked találták ki ezt a tréninget.
Pszichés megközelítésű gyakorlatokkal, feladatokkal, példákkal segít abban, hogy kilábalj a szülés utáni gyesbetegségből.
Ráadásul a tréninghez ki sem kell mozdulnod otthonról, elég, ha megrendeled, és otthonodban fejlesztheted magad.

További információ: Magzat.hu

Az önfeledtségért – Táncterápia

Kötetlen tánc, a zenére való kiteljesedés, amelyhez semmiféle előzetes tánctudás nem szükséges. Ez egyben egy kifejezés-terápia is, amelynek során az önkifejezés más eszközeit is alkalmazzák, mint például rajzolást vagy színházi előadások rendezését. A képzés során egyfajta szemléletet kínálnak fel, amely segít abban, hogy újra rátalálj magadra.
A 2005-ben induló önismereti-kiképző csoporthoz márciusban még lehet csatlakozni.

További információ: Integrált Kifejezés- és Táncterápiás Központ


A teljességért – A nő ezer arca

On-line jelentkezésre nyílik lehetőség az alábbi három tréningre:

– Ha nőiességed szeretnéd jobban átélni:
”A nőies magatartás és önbecsülés fejlesztése” tréning

Témái: a nőies magatartás különböző szerepekben és szituációkban, a konfliktuskezelés,a dominancia és önalávetés, a megjelenés és a viselkedés.

– Ha szeretnél leszámolni túlérzékenységeddel:
„A túlérzékeny nők megerősítése” tréning

Témák: az érzékenység és a túlérzékenység határai, az elbizonytalanodás okai, háttere, az énkép és az énideál, az önmegerősítés és az önvédelem.

– Ha féltékenységgel és önbizalomhiánnyal küzdesz:
„A féltékenységtől szenvedők és a nyílt kommunikáció” tréning

Témák: a szeretet és a féltékenység, az önbizalom növelése, a megbánás és a bűntudat, az újabb gyanú és a megerősítés várás, a nyílt kommunikáció.

További információ: A nő ezer arca




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top