Életmód

A majonéz meg a bárány

Hogy mi a kapcsolat a két, igencsak különbözõ fogalom között? Hát ugyanaz, mint ami összeköti a nyulat a tojással: a húsvét. A trakták és ünneplések ideje, ami persze nem biztosan jelenti azt, hogy egész nap a konyhában szeretnél állni.





A hagyományok szerint – persze a tonna süteményen kívül – a húsvét sokszor a hideg ételeknek kedvez. A főtt tojás, a sonka, a kalács, a retek és a többi finomság mind szépen megkomponált hidegtálon kerül az asztalra. És érdekes, főtt tojás vagy sonka soha nem lehet olyan finom, mint húsvétkor.

A menüt viszont akár javítani és bővíteni is lehet. Az új ízek sokszor olyan jól kiegészítik a hagyományosakat, hogy felejthetetlen kompozíció jön létre. A sonkához ilyenkor amúgy is megszokott a torma, de próbáltad már majonézzel? Bizony, a hagyományos húsvéti ételekhez remekül passzol a majonéz! Kóstold meg hozzájuk a megújult, selymesen lágy Globus majonézt!






Ha vendégeket vársz, vagy már három napja a sonka-tojás bűvöletben élsz és kiszakadnál, akkor is segítségedre lesz a már jól ismert Globus Majonéz. Közreműködésével változatos saláták készíthetők, a legtöbb zöldség- és húsféléhez passzol. Illik hozzá a sós és az édes íz is.


Ha igazi húsvéti lakomákat szeretnél készíteni, akkor ne tétovázz, válaszd a Globus majonézt, és biztosan sikert aratsz!














Játssz velünk, és nyerd meg a Globus ajándékait»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top