nlc.hu
Életmód
Cif termékválaszték

Cif termékválaszték





Cif folyékony súrolókrémek

A Cif folyékony súrolókrémmel rendkívül hatékonyan, mégis kíméletesen takaríthatunk. Súrolószemcséit ugyanis speciális folyadékburok veszi körül, ezért a Cif súrolókrém kevésbé karcolja a felületeket, mint a súrolóporok vagy az egyéb – használat előtt felrázandó – súrolókrémek. A Cif súrolókrém használatával egyszerűen, gyorsan takaríthatsz a lakás bármely pontján, és garantáltan hosszabb ideig őrizheted meg a felületek eredeti állapotát.
Felhasználás:
A Cif súrolókrémet nedves ruha vagy szivacs segítségével vidd fel a tisztítandó felületre, majd súrolás nélkül töröld át és öblítsd le.






Cif mosogatószerek


Kiváló zsíroldó hatású mosogatószer-család, amely gyengéd és kíméletes a kézhez, de kíméletlen a zsíros szennyeződésekkel szemben. Bőrgyógyászatilag tesztelt.
A Cif Extra Strong Citromos mosogatószer kiváló zsíroldó hatását a valódi citrom erejével és illatával ötvözi.
A Cif Sensitive Balsam mosogatószer kiváló zsíroldó erejét Aloe Verával egyesíti, miközben még gyengédebb és kíméletesebb a kézhez.
A Cif Antibakteriális mosogatószer kiváló zsíroldó hatása mellett nem engedi a baktériumokat a mosogatószivacson megtelepedni, így az nem áraszt kellemetlen szagot.
A Cif Almáskert mosogatószer kiváló zsíroldó ereje mellett az almáskertek friss és üde illatát varázsolja a konyhába.
A Cif Mandarin mosogatószer kiváló zsíroldó hatása mellett vidáman édeskés illattal telíti a levegőt.
Felhasználás:
5 liter vízhez adagolj 1 teáskanálnyi Cif mosogatószert.






Cif konyhai zsíroldó spray

A Cif konyhai zsíroldó spray-t makacs zsíros szennyeződések gyors és hatékony eltávolításához használhatod. A spray természetes úton, a narancs erejével bánik el a szennyeződésekkel, így a konyha pillanatok alatt karcmentesen és ragyogóan tiszta lesz. A Cif konyhai zsíroldó spray ideális a sütés-főzés utáni takarításhoz, de ajánljuk a fürdőszobai krém- és make up-foltok eltüntetéséhez is.
Felhasználás:
A spray-t permetezd a szennyeződésre, hagyd hatni pár másodpercig, majd egy nedves ruhával töröld tisztára a felületet.






Cif ablak- és üvegtisztító spray

A Cif üveg- és ablaktisztító spray kiváló tisztító és aktív zsíroldó hatásának köszönhetően, könnyedén eltávolítja a zsírt és piszkot az üveg és ablak felületekről, anélkül, hogy foltot, vagy csíkot hagyna. A Cif ablak- és üvegtisztító spray-t ajánljuk ablakok, tükrök, képernyők, üvegasztallapok és egyéb könnyen lemosható felületek tisztításához.
Felhasználás:
Permetezz a felületre a tisztítószerből, majd száraz törlőronggyal töröld le a szennyeződést.






Cif vízkő- és rozsdaoldó


A Cif vízkő- és rozsdaoldó hatékonyan távolítja el a vízkőlerakódást és a rozsdát a mosdókagylóról, zuhanyról, csapról, csempéről, mosogatóról, valamint a többi konyhai és fürdőszobai felületről. Gél formájának köszönhetően könnyen irányítható, tisztító hatását igazán ott fejti ki, ahol szeretnéd. Használata gazdaságos és függőleges felületeken is praktikus.
Felhasználás:
Öntsd hígítás nélkül szivacsra, törlőruhára vagy közvetlenül a tisztítandó felületre, majd néhány perc elteltével bő vízzel öblítsd le.

Gél formájának köszönhetően könnyen irányítható, tisztító hatását igazán ott fejti ki, ahol szükséges. Használata gazdaságos és függőleges felületeken is praktikus.






Cif Oxy-Gel általános tisztítószerek


A Cif Oxy-Gel általános tisztítószert elsősorban nagy felületek, például fürdőszoba- és konyhapadló, illetve más mosható felületek tisztítására ajánljuk. Összetételének köszönhetően hatékonyan takaríthatunk, mert az aktív oxigén fellazítja és így könnyedén, gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket.
Felhasználás:
A Cif Oxy-Gel általános tisztítószer hígítva és hígítás nélkül is alkalmazható. Hígításkor egy félvödörnyi vízhez (5 liter) 3 kupaknyi Oxy-Gelt adagolj. Makacs szennyeződések eltávolításához önts egy kevés Oxy-Gelt vizes törlőrongyra, de használhatod közvetlenül a felületen is.






Cif fürdőszobai tisztító spray


A Cif fürdőszobai tisztító spray az akriltól a zománcig a fürdőszobában fellelhető összes felület tisztítására alkalmas. Hatóanyagainak köszönhetően könnyedén, súrolás nélkül távolíthatod el vele a szennyeződéseket, szappanlerakódást, a vízkövet és a víznyomokat. Rendszeres használatával a fürdőkád, a csaptelepek, a csempe, valamint a zuhanyzó ragyogóan tiszta, és karcmentes lesz.
Felhasználás:
A Cif fürdőszobai tisztító spray-t permetezd a tisztítandó felületre, és hagyd állni körülbelül egy percig, míg a hatóanyagai kifejtik tisztítóhatásukat. Majd egyszerűen, súrolás nélkül öblítsd le a felületet. Makacs szennyeződések eltávolításához ismételd meg a folyamatot.






Cif Active Gel


A Cif Active Gel egy könnyen leöblíthető, kisfelületi tisztítószer, amely kiváló tisztítóhatását szódabikarbóna mikrokapszulái segítségével fejti ki. Nagyszerű zsíroldó képessége miatt használata különösen ajánlott a konyhában, de a lakás minden egyéb, mosható felületén is. Különleges formulája nem igényel öblítést, így erőfeszítés nélkül alkalmazható bármely fürdőszobai vagy konyhai felületen.
Felhasználás:
A Cif Active Gelt nedves ruha vagy szivacs segítségével vidd fel a tisztítandó felületre, majd súrolás nélkül töröld át és öblítsd le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top