Életmód

Hatékony és kíméletes

Végre elszántad magad, és megveszed azt a gyönyörû, csillogó-villogó, mindent tudó tûzhelyet? Akkor biztosan használni is fogod! De biztosan nem szeretnéd, hogy karcos és csúnya legyen!





Szerencsére van már megoldás. Ha az új felületekhez hozzájuk való tisztítószert választasz, a könnyű tisztítás mellett a gyönyörűen megmaradó tárgyak is megjutalmaznak. Legyen az zománc, üveg, rozsdamentes acél, csempe vagy kerámialapos tűzhely, a legjobb választás a Cif folyékony súrolókrém.


Kopás és veszélyek





Biztosan te sem szereted, mikor környezeteden a kopás jelei kezdenek mutatkozni. Az addig fényes dolgok elvesztik ragyogásukat, egyre homályosabbak lesznek. A színük elhalványul, a felületeken először még szabad szemmel szinte észrevehetetlen, majd egyre mélyebb és nagyobb karcolások jelennek meg. A nem megfelelő tisztítás nagymértékben ludas az ilyen elváltozások létrejöttében.





Te is kapartad már ki késsel egy edény aljából a beleégett ételmaradékot? Te is sikáltad már teljes erőből a kádat? Te is próbáltad már eltávolítani a szappanmaradékot a mosdókagylóról? Mert ha igen, akkor valószínűleg te is ejtettél már a felületeken egy-két sérülést.

Sajnos az esztétikai problémákon kívül más bajt is okoznak a karcolások. Az addig sima felület újonnan szerzett ”sebeiben” megtelepszenek a szennyeződések és a baktériumok, így a felületek a fertőzések táptalajává válhatnak. Nem beszélve arról, hogy a mikrosérülések mélyét kitakarítani reménytelen vállalkozás.






Megoldás


A Cif folyékony súrolószer abban különbözik hasonló szerektől, hogy súrolószemcséit folyadékburok veszi körül, ezáltal kevésbé károsítja a felületeket, mint a súrolóporok. Kétszeres aktív hatással végzi a tisztítást: először oldott aktív anyag tartalma segítségével fellazítja a szennyeződést, majd súrolószemcséivel fizikailag is eltávolítja. Külön öröm, hogy maga a szer is könnyen leöblíthető.

Használd bárhol a lakásban, kivéve a lakkozott, festett és magas fényű felületeken. Ha pedig higiénikus tisztaságra vágysz, neked találták ki a Cif Active Cream folyékony súrolószert, amely aktív klórt is tartalmaz!

Tiszta otthont kívánunk mindenkinek!

 






Játssz velünk, és nyerd meg a Cif ajándékait»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top