Hozzávalók (4 fő részére):
20 dkg száraztészta
10 dkg ementáli sajt
10 dkg feta sajt
2 friss paradicsom
½ db vöröshagyma
2 db csemege uborka
10 dkg főtt csemege kukorica
1 főtt tojás
1 evőkanál tejföl
4-5 evőkanál Globus Majonéz
½ citrom leve
1 evőkanál olívaolaj
só, bors, metélőhagyma ízlés szerint
Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítése:
Az előírás szerint elkészített tésztát egy tálba helyezzük. Hozzáadjuk a kockára vágott ementáli sajtot, friss paradicsomot, hagymát, uborkát, kukoricát és a főtt tojást. Keverjünk a Globus Majonézhez citromlevet és tejfölt, majd ízesítsük sóval, borssal, metélőhagymával ízlés szerinti mennyiségben.
A tésztát, a zöldségeket és az öntetet alaposan keverjük össze, és szórjuk meg feta sajttal.
Hűtés után tálaljuk.