nlc.hu
Életmód
Hogyan csinálja Benkõ Nóra?

Hogyan csinálja Benkõ Nóra?

Benkõ Nóra egyszerre neveli ikreit, színpadon szerepel és nemrég visszatért a képernyõre is, mindemellett gyönyörû. Az elsõ kérdés magától adódik: Hogyan csinálja?




A napi rohanásban is szánok néhány percet arra, hogy önmagammal foglalkozzam. Szerintem ma már szinte minden nőnek van lehetősége, hogy törődjön magával. Ehhez pedig nem kellenek a trendek, a divat, az elvárások. Ahhoz, hogy szépnek érezzük magunkat, nem kell feltétlenül tökéletesnek lennünk, de fontos a megfelelő ápolás.


Hogyan piheni ki a hétköznapok fáradalmait, hogyan töltődik fel energiával?

A rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás is sokat segít, azok a kozmetikai termékek pedig, melyek igazán gondoskodnak a bőrről vagy a hajról, gyors és hatékony kényeztetést biztosítanak.
Ha néha úgy érzem, jót tenne egy kis úszás, akkor elmegyek úszni egy keveset, és olyankor nem hagyom ki a gőzt sem.


Van valamilyen szépségápolási praktikája?





 Nekem személy szerint nincs túl sok praktikám, de amikor a gyerekek alszanak, mindig van legalább ¼ órám magammal foglalkozni.
A hideg vizes arcmosás régóta bevált receptem, ahogy a hideg-meleg vízzel történő zuhanyozás is. Sosem hagyom ki a nappali és éjszakai hidratáló krém használatát, mert száraz a bőröm. Ugyanígy a bőröm simaságát védő testápolóról sem szívesen mondanék le.


Új műsorában, a Babaházban a Tv2-n, gyermekes nőknek ad tanácsokat…

A műsor segítséget szeretne nyújtani mindazoknak, akik hasonló élethelyzetben vannak. A Babakommandó rovatban rejtett kamerával fölszerelkezve járjuk a várost és például olyan kérdésekre keressük a választ, hogy lehet-e buszpályaudvaron pelenkázni. Mind-mind lehetetlen szituációk. Ezeket a helyzeteket szeretnénk meglesni a kamerával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top