![]() |
A húsvét különösen alkalmas az ilyen bizonyításokra. Biztosan te is tervezgeted már, hogy milyen különlegességgel lepd meg az idősebb és tapasztaltabb nemzedéket. A hagyományos ételek választéka igencsak nagy. Süthetsz kalácsot, fonottat, sonkával töltöttet. Süthetsz lepényeket, belerejtett finomságokkal. Készíthetsz nyulakkal díszített krémes tortákat vagy éppen tojást imitáló finomságokat. Fő, hogy látványos és finom legyen.
![]() |
Jártál már úgy, hogy a sok előkészület után a tészta mégis keményen, szárazon és laposan csücsült a tepsi alján? Hogy a krém csomós maradt? Hogy órákat kellett várnod, hogy a krémbe szánt zsiradék feldolgozhatóvá lágyuljon?
A biztosan sikerülő süteményeknek az odafigyelésen kívül egy nagy titka van: a jó alapanyagok. Hiába ugyanis a nagy igyekezet, ha nem működik az élesztő, romlott a tojás, vagy nem jó a margarin, akkor a sütemény sem lesz olyan szép és finom, mint szeretnénk. És akkor mi lesz a vizsgával?
A Rama margarin nem kevés jól sikerült étel titka! Használatával egyedülálló zamat költözik a süteményekbe. Krémekhez és tésztákhoz is elsőrendű alapanyag, könnyen simára keverhető. Ráadásul húsvétra ünnepi díszbe is öltözik, hogy még könnyebben észrevedd a boltok hűtőiben. Vedd meg a húsvéti tojásos csomagolású Rama sütőmargarint, és biztos lehetsz benne: a sütemény sikere már csak rajtad, és a vizsgáztatókon múlik.