nlc.hu
Életmód
Napi 1/4 óra különleges ápolás a Dove-tól

Napi 1/4 óra különleges ápolás a Dove-tól

A mindennapokban kész csoda, ha jut néhány perced arra is, hogy önmagaddal foglalkozz. De talán mégsem lehetetlen, és akár ¼ óra is elég lehet arra, hogy testedet megfelelõ gondoskodásban részesítsd.







A szépség érzete nem lehet a hírességek és modellek kiváltsága, hiszen nemcsak alaktól, mérettől és életkortól függ. A szépség belülről fakad. Ha kellő gondot fordítasz testedre és lelkedre, jól fogod érezni magát a bőrödben.

A Dove kifejlesztett egy sor olyan terméket, melyek legalább ¼ rész hidratáló krémet tartalmaznak, más ápoló összetevők mellett. Ahhoz, hogy te is gyönyörűnek érezhesd magad, nem kell más, mint legalább napi ¼ óra különleges ápolás a Dove-tól.

Próbáld ki a Dove termékeit, hogy megadd magadnak azt a gondoskodást, amitől nap mint nap szépnek érezheted magad.



A Dove gyengéden ápolja szépségedet


Lényeges, hogy ne kizárólag a megjelenéseddel foglalkozz, hanem azzal is, ami első látásra talán nem szembetűnő: a bőröd egészségével. Bízd rá testedet a Dove gyengéd kényeztetésére, és egészséges, friss megjelenés lesz a jutalmad. A Dove termékek legalább ¼ rész hidratáló krémet tartalmaznak, valamint számos egyéb ápoló összetevőt, melyek termékről termékre változnak, például makadámiaolajat vagy tiszta selyemkivonatot.

Gyengéd ápolásának köszönhetően a Dove világszerte, nők millióinak körében kedvelt. Speciális összetételét a bőrgyógyászok is nagyra értékelik, problémás bőrtípusokra – például pattanásos vagy rendkívül száraz bőrre – is ajánlják.








Használd ki minden perced!



Nehéz nap előtt állsz, és nem tudod, hogyan vágj bele? Vértezd fel magadat és bőrödet egy adag energiával! Nem kell ehhez hosszadalmas procedúra, amely miatt csúszna az egész reggeli menetrend. „Ébredés után semmi sem tud úgy feldobni, mint egy jó reggeli sok gyümölccsel és egy kiadós zuhany” – árulja el Anna, 27 éves tanárnő. Vegyél róla példát, és indítsd te is a napot egy kellemes, élénkítő ¼ órával a Dove jegyében!
Kezdd a Dove Krémszappannal: gyengéden ápolja bőrödet tetőtől talpig, még az arcoddal is kíméletes. Vagy próbáld ki a Dove Kényeztető Krémtusfürdőt, így a zuhany garantáltan felüdít majd, és frissen, energiával telve láthatsz neki napi teendőidnek. Száraz, töredezett hajadnak pedig a Dove Sampon és Hajbalzsam segítségével add vissza fényét és puhaságát.









 


¼ÓRA BENKŐ NÓRÁVAL



Benkő Nóra egyszerre neveli ikreit, színpadon szerepel és nemrég visszatért a képernyőre is, mindemellett gyönyörű. Az első kérdés magától adódik: Hogyan csinálja?

A válaszért kattints ide»


 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top