Életmód

Ragyogó tisztaság, tökéletes higiénia!

Ragyogó tisztaságot szeretnél a lakásodban? A higiénia is fontos? A Domestos megoldást kínál a problémáidra. Tiéd lehet a legragyogóbb otthon!





Domestos Fertőtlenítő hatású általános tisztítószer
Sűrű, fertőtlenítő hatású tisztítószer, amely sokoldalúan felhasználható, és több divatos illatban kapható. A termék fertőtlenít, tisztít és fehérít, különleges hatékonyságával minden ismert baktériumot elpusztít.

Kiszerelések:
– Pine Fresh: 750 ml
– Citrus Fresh: 750 ml
– Atlantic Fresh: 750 ml
– Apple Fresh: 750 ml
– Pink Fresh: 750 ml





 


Domestos Fehérítő
Ragyogó fehérség ruháinak! A Domestos Fehérítő egy különösen sűrű fehérítő folyadék, amely nemcsak tökéletesen tisztítja és fertőtleníti fehér ruháit, hanem állagából adódóan pontosan és irányíthatóan adagolható.


 





 
Domestos Higiénikus tisztító spray
Tisztít, és pusztítja a kórokozókat. Kiválóan alkalmazható a konyhában, ahol ragyogóan fényessé varázsolja a mosogatót, hatékony a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel szemben is, és baktériumölő hatásával higiénikusan tiszta felületet hagy maga után. A fürdőszobában könnyű a használata a toalett körül, alkalmazható rozsdamentes acélon kerámián, porcelánon, műanyagon és festett fafelületen. Könnyedén távolítja el a penészlerakódást, és tündöklően csillogóvá varázsolja a fürdőkádat és a zuhanyzót.








Domestos Klórmentes higiénikus tisztító spray Higiénikus tisztaságot biztosít az egész lakásban, akár mindennapi használatra is alkalmas. Alaposan tisztít, megszabadít a szennyeződésektől, kellemes és friss illatot hagyva maga után. Baktérium- és gombaölő hatása miatt kitűnően alkalmas konyhai és fürdőszobai használatra, valamint higiéniailag fontos területekre – mint a gyermeketető szék –, vagy bármilyen mosható felületre a lakásban. Nem hagy foltot a ruhán!


 






Domestos WC-rúd illatgéllel
A WC oldalára akasztva segít megelőzni a vízkő lerakódását, tisztít, pusztítja a baktériumokat, és kellemes illatot biztosít. Akassza a WC peremére, és a Domestos WC-rúd illatgéllel minden öblítésnél kifejti hatását.

Kiszerelések:
– Pine Fresh 40 g kosárral együtt
– Atlantic Fresh 40 g kosárral együtt
– Citrus Fresh 40 g kosárral együtt
– Pine Fresh 40 g utántöltő
– Atlantic Fresh 40 g utántöltő
– Citrus Fresh 40 g utántöltő







Domestos Folyékony WC-tisztító


A folyékony WC-tisztító akár 600 öblítésre is elegendő, ezért nincs szükség sűrű utántöltésre. Friss illatot áraszt, higiénikusan tisztít, és megelőzi a vízkőlerakódást. Akassza a WC peremére, és a Domestos Folyékony WC-tisztító minden öblítésnél kifejti hatását.

Kiszerelések:
– Ocean Fresh 55 ml
– Lemon Fresh: 55 ml
– Pine Fresh 55 ml
– Ocean Fresh 55 ml utántöltő
– Lemon Fresh 55 ml utántöltő 
– Pine Fresh 55 ml utántöltő






Domestos Sűrű WC-tisztító gél
A megújult összetételű, sűrű Domestos WC-t tisztító gél összetételének köszönhetően a vízkőoldás, a frissesség, és a higiénia verhetetlen kombinációját biztosítja. A WC pereme alatt és a lefolyóban is hatékony.

Kiszerelések:
– Pine Fresh: 500 ml
– Lemon Fresh: 500 ml
– Ocean Fresh 500 ml






 Domestos egyszerhasználatos, higiénikus háztartási törlőkendő
Speciális klórmentes összetételének köszönhetően higiénikusan tisztít, így meggátolja a baktériumok átterjedését egyik felületről a másikra. Minden mosható felületen használhatja, különösen a konyhapulton, a vágódeszkán és a hűtőszekrényen. A fürdőszobában a mosdókagyló és a WC-ülőke tisztántartására kiválóan alkalmas.

Kiszerelések:
– 60 db-os csomag
– 60 db-os citromos csomag







 


Domestos higiénikus súrolópor
Fertőtlenítő hatású háztartási súrolószer aktív kék gyöngyökkel. Speciális összetételének, valamint klórtartalmának köszönhetően erőteljes súrolóhatást és higiénikus tisztaságot biztosít.

Kiszerelések:
– Pine Fresh 450 g
– Lemon Fresh 450 g


 


 A fertőtlenítőszert biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!










IRRITATÍV

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top