Életmód

Pillangók lettünk!

Bizony, mindannyian, akik részt vettünk és mozogtunk az adidas fitness napján, pillangók lettünk. Kecsesek, mégis erõteljesek, mozgásukat tudatosan élvezõk. És az életöröm megtestesítõi.





Mert volt ugye ez a nap, amikor nem versenyzők, nem profik, hanem mi magunk, a hétköznapi, örömmel mozgó lányok, nők együtt próbálhattuk ki a legújabb fitness-trendeket. Te nem tudtál róla? Akkor jobban kell figyelned, hátha legközelebb is elrejtünk ilyen remek lehetőségeket, és csak nyerned kell!

Összegyűltünk hát a szép, új fitnessteremben, ki melegítőben, ki a legnagyobb konkurens ruháiban, és vártuk, mi lesz a program. Gondoltuk, jó móka lesz, különösen, hogy hozhattunk magunkkal még egy embert! Csapatokba rendeződtünk, és máris szembesülhettünk azzal, hogy hogyan is kell mozognunk mostanában.

Máris együtt hullámozhattunk a nőiességünket hangsúlyozó, és a gerincünk melletti izmokat tornáztató órákon. Te is az a fajta vagy, aki nem szeret leégni mások előtt? Ha igen, akkor megérted, hogy miért csináltam végig a hat órából ötöt. Persze hajtott az újdonság utáni vágy is, jó a tapasztalatszerzés, és csak első kézből élő az információ.







FLEXI-bar

Szintén hajtott a megdöbbenés, ami akkor ért, amikor mellettem két, jól ismert és valóban nádszálvékony lány elemezte hatalmas úszógumiját (kerestük, de nem láttuk!). Szóval ha nekik van, akkor nekem nagyon keményen bele kell húznom. Lehet, hogy más is így érezte, vagy csak a pillangóságra vágyott, mindenesetre kitartóan vibrált a FLEXI-bar, és meditatívkodott az aero-tréning. Nem beszélve a salsa óráról!

Hogy másnap olyan izomláz volt a derekamban, mintha lumbágóm lenne? Sebaj, harmadnap ráfutottam! Mint egy vérbeli pillangó!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top