nlc.hu
Életmód
A formatervezõ

A formatervezõ

Egy modern nõ élete kész rohanás; valódi versenyfutás az idõvel. Ráadásul nap mint nap a legjobb formánkat kell hoznunk.





Az évek múlásával a ránk váró feladatok mellett fölös kilóink száma is egyre csak gyarapodik. Ez sokszor nemcsak testi, de lelki problémákhoz is vezet, hiszen a fogyás igen nehéz és fáradságos feladat. Sokunk számára ezt teszi könnyebbé egy új komplex étrend-kiegészítő készítmény, az Alexandra Slim Formula.

A készítmény korszerűségét a sokoldalúsága jelenti, mivel természetes alkotóelemei egyszerre indítanak hatásos támadást a fölös kilók ellen. A Nopal kaktusz csökkenti a zsírképzést és az éhségérzetet. A Garcia cambogia gátolja a zsírraktározást. A króm, a karnitin és a zöldtea-kivonat speciális módon segít testünk méregtelenítésében. A lecitin megakadályozza a zsírmáj kialakulását, valamint a belső elválasztású mirigyek működésének serkentésével fontos szerepet játszhat szexuális életünk minőségi javításában is. Így kerülhet testi és lelki egyensúlyunk ismét a kívánt szintre.


Próbáld ki Te is! Kapható a gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban és a  DM üzleteiben kapható Alexandra Slim Formulát, amely valódi segítséget nyújt mindenkinek, aki tesz is valamit a testsúlyáért!
Fogyaszd, mert valóban fogyaszt!








Béres Alexandra
fitnesz világbajnok






 


 


 


További információért kattints ide: www.vitaminstation.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top