nlc.hu
Életmód
Mi lesz ma a vacsora?

Mi lesz ma a vacsora?

-Anya! Mi lesz ma a vacsora? – Nálatok is elhangzik ez a mondat nap mint nap? Akkor tudod, mirõl beszélek. Minden napra kell egy jó ötlet és persze idõ, hogy valami finomat tálaljunk a családnak. A rutinos háziasszonynak rengeteg fortélya van





 Pl. felhívja a barátnőjét, hogy megkérdezze, ott mi lesz menü, vagy belelolvas az NLC fórumon a “Mit főzzek ma? “című topikba, esetleg előkapja a nagymama recepteskönyvét. Trükkök vannak.

Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a család mit szeret. Nálunk a csirke mindig bejön. A gyerekek szeretik a finom, puha húst, amin nem kell sokat “rágódni”. Ráadásul a csirke mellé minden köret illik. Amivel meg még igazán könnyen variálható a csirkehús, az egy finom szósz.

A Knorr három új ízt is kínál a családnak.

A Knorr Mézes-mustáros szószban finom édes méz, és kicsit pikáns mustár ízvilága keveredik. Különleges íze gyerekeknek is ínyencség. Ráadásként, meghintheted egy kis pirított mandulával a tetejét. Ebédre vagy vacsorára is kitűnő.

A Knorr Paradicsomos salsa szósz is kellemes kiegészítője a csirke húsnak. A paradicsom színe, a ketchup íze már egészen kicsi korban elvarázsolja a gyerekeket. A vacsora mediterrán ízvilágát fokozhatod, ha egy kis olívabogyóval díszíted a fogást. Ezzel az apró trükkel, a kedvesed számára is izgalmassá teheted a vacsorát.

Úgy érzed még valami finom tejszínes is kellene a menübe? A Knorr Tejszínes-gombás szósz jó választás lehet. A krémes tejszín és az illatos gomba zamatát tovább gazdagíthatod egy kis reszelt sajttal. Még pikánsabbá teheted, ha füstölt sajtot választasz mellé.


Valójában mindhárom szósz gazdagabbá tehető néhány finomsággal. Apró ötletekkel alakíthatod a család szájízére. Bátran próbálkozz, és tedd változatosabbá az étkezéseiteket. Ráadásul a megszokottnál nagyobb, családi kiszerelésben kaphatóak a szószok, így egy üveggel elég a családnak.


Ez a néhány ötlet elég ahhoz, hogy beinduljon a fantáziád. Pl. A csirke helyett kipróbálhatod, tejben puhított pulykahússal is. Vághatod csíkokra vagy kockára, és friss fűszerekkel is megszórhatod.


Vacsoravendégeket vársz? Pirítsd meg a csirkét kevés olajon, oszd el három felé a húst, és a három szósszal keverve kész a három fogás. A köret lehet ugyanaz. A kínálatban mindenki találhat kedvére valót.


                                     






















 


Frissítenéd még néhány jó ötlettel a szakácstudományod?









 


Kóstold meg a Knorr Rafinéria alapokat is. Ezekkel is változatos, ízletes ételeket varázsolhatsz az asztalra, ráadásul a tasakok hátulján praktikus receptötleteket is találsz!




Még több ötlet: www.knorr.hu  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top