Életmód

Szerelem Párizsban

Sokat ígérõ cím egy új illatkreációnak: Love in Paris. Ha te is kedveled a sallangoktól mentes, nõies dolgokat, akkor ez a rafináltan visszafogott illat a te szívedbe is belophatja magát. Kipróbáltuk, megszagoltuk, a miénkbe belopta.







Kattints a képre!
Tartalomhoz a forma

Gyermeki öröm fogott el a parfümöt rejtő kis pakk kézhezvételekor. Ilyenkor szokott következni az „apró cafatokra tépjük csomagolást” című jelenet életem filmkockáin. Mégsem ez történt. Mondhatni, elvarázsolva simogattam a dombornyomásos borítót. Nézegettem a szalagszerű ezüstcsíkokat a parfümös üveg dobozának alsó felén, majd felső hófehér részén – a szerelem színének kikiáltott – piros felirattal a kreáció elnevezését: Love in Paris. Rövid rácsodálkozást követően próbáltam minél kisebb sérülést okozva a tartalomnak megszabadítani azt a papír fogságától.

Egyszerű, mégis elegáns üveg látványa fogadott: követve a külső burok stílusát, az üveg nyakán két egymásba fonódó ezüst gyűrű díszeleg. Biztos a szerelmesek egymásba fonódását akarja szimbolizálni, és így akár azt is ráfoghatnám, hogy az üveg Párizs, a benne lévő anyag pedig a szerelem. Igen, és kezdek is hasonlítani egy kisdiákhoz, aki irodalom órán elemzi a művet – naneee! Menjünk inkább tovább! Finom, lekerekített szélek az egyébként inkább téglalaphoz közelítő formán, az egyik oldalán Nina, a másikon pedig Ricci felirattal ékesítve. Az üvegben pedig borostyánsárga színben pompázik az illatkreáció maga.


Jöjjön, aminek jönnie kell!

A puding próbája az evés – ezzel a szófordulattal élek, végül is azt nem szoktuk mondani, hogy a parfüm próbája az illatozás. Hatalmába kerített az ellenállhatatlan vágy, hogy végre magamra fújjak egy kicsit az üvegcse csábító tartalmából. Laikusként a bazsarózsa, a jázmin és a barack illatát véltem felfedezni. Elegáns, visszafogott, nőies illat bontakozott ki a bőrömön. Nem éreztem tolakodóan feltűnőnek, hál’Istennek nem húztam magam után hatalmas illatfelhőt. Talán pont ezért lepődtem meg, amikor a barátnőm felfedezte rajtam a változást. Bár, ő egy kicsit “üzletasszonyosnak” találta, és hangot adott farmeros-tornacipős ruházatom és az illat közötti ellentétnek. A parfüm egyébként nem tartotta magát olyan sokáig rajtam – magyarul az illatozásomnak rövid időn belül végeszakadt -, ami persze sok mindennek betudható. Ellenben a bónuszként kapott testápoló meglepő módon reggeltől estig funkcionált, ráadásul rendesen hidratálta is bőrömet.


Az illat maga a Nő

Kedves hölgyeim, azt azért könnyű belátni, hogy minden külső jegy csak akkor vizsgázik jól egy nő kelléktárában, ha az elnyeri az ellenkező nem – főként pedig a párunk – tetszését. A diáklányos stílusból visszavéve néhány napra klasszikus nővé avanzsáltam. Persze a kis szoknyás, kis cipős előadáshoz, melyet a parfümmel koronáztam meg, a naposabb idő beköszönte is kellett. A lényeg: a páromnak is elnyerte a tetszését megújult személyes bájam, és jól kiengedtük a palackból a szerelmet!


Egy 30 ml-es parfüm javasolt fogasztói ára 9.390 forint. Ha sajnálsz ennyit kiadni érte, szerintem nyugodtan fűzd meg érte a pasid. Hidd el, megéri!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top