nlc.hu
Életmód
Legyél magabiztosabb a Rexona Önbizalom Akadémiával!

Legyél magabiztosabb a Rexona Önbizalom Akadémiával!

Minden nõ életében vannak olyan pillanatok, mikor minden azon áll vagy bukik, hogy mennyire magabiztos, határozott.






A XXI. századi nő legfőbb fegyvere az önbizalma. Képzeld el, hogyan reagálsz olyan helyzetben, amikor bízol önmagadban!


Ugye sokkal szebbnek érzed magad? Hidd el azonnal megjön a bátorságod is, és akkor, nincsenek előtted akadályok.  Valójában ez egy öngerjesztő folyamat, mert amikor legyőzöd az akadályokat, újabb adag önbizalomra tehetsz szert. A képlet ennyire egyszerű.

A jóhír pedig, hogy mindezt, csak egyszer kell megtanulni és kipróbálni, mert azután menni fog magától. A megnőtt önbizalmad valóban egyre több, merészebb, jobb döntést hozhat, és a siker is könnyebben megtalál, egy vállalkozó szellemű, minél több kihívást elfogadó embert.

A párod, a gyermekeid, a kollégáid észre fogják venni a változást. Amikor pedig bókokkal halmoznak el, újra csak nőni fog az önbizalmad. Valld be, hogy már te is érzed, mennyire egyszerű!


Szeretnél te is magabiztos lenni? Most itt a lehetőség!





Jelentkezz a Rexona Önbizalom Akadémiára, ahol a nyertesek egy 4 hetes kurzus ideje alatt, neves szakemberek segítségével válhatnak magabiztosabbá. A Rexona Önbizalom Akadémia célja, hogy segítsen megbirkózni az élet kihívásaival akár mindennapi, akár sorsfordító helyzetekről legyen szó!


A Rexona Önbizalom Akadémián két párhuzamos osztály fog indulni.









Az egyik témakörnek az ÖNKIFEJEZÉS – KAPCSOLATTEREMTÉS a tárgya, amelynek konzulense Csisztu Zsuzsa lesz. A foglalkozások alkalmával segítenek a belső harmóniád megteremtésében.


Első lépésben, Tari Annamária pszichológus segít az önismeretben, majd Leitner Rita, stílus és mozgás szakértő tart előadást a testbeszédről. És, hogy egy esetleges állásinterjú alkalmával ne tudjanak elbizonytalanítani, Lukács Zsolt fejvadász és Horváth Rita humán erőforrás vezető megosztják veled tapasztalataikat, és hasznos tanácsokkal látnak el. Makány Márta divattervező pedig ötleteket ad az alkalomhoz illő öltözék összeállításához.








A másik témakör a STÍLUS – MEGJELENÉS, amely Görög Zita nevéhez kapcsolódik. Itt segítenek tökéletesíteni a megjelenésed. Horacsek Ágnes sminkes (Viasat – Fitt akták) bevezet a különböző sminktrükkök és arcápolási fortélyok világába, Makány Márta divattervező (TV2 – Megasztár) az előnyös szín és ruhaválasztásodhoz ad személyre szabott ötleteket, Sári Kata mesterfodrász (TV2 – Jóban, rosszban) pedig az egyéniségedhez illő frizurát készíti el, illetve különböző hajápolási praktikákkal lát el. Leitner Rita, stílus és mozgás szakértővel viszont elsajátíthatod a tökéletes és magabiztos mozgást.









 


 


 


Hogyan nyerhetsz felvételt a Rexona Önbizalom Akadémiára?

Nagyon egyszerűen. Szükséged lesz egy női Rexona termék vonalkódjára, valamint egy pár mondatban fogalmazz meg egy kis történetet, ami egy „tipikus” döntéshelyzetedet meséli el, mint például a következő:

„Nemrég meghívtak egy buliba. Szerettem volna nagyon jól kinézni, ezért elmentem ruhát venni. Találtam is egy fantasztikus darabot, ami nagyon jól állt, mikor felpróbáltam, az eladók is dicsérték, de elbizonytalanodtam, biztos az én stílusom-e a ruha, így végül mégsem vettem meg. A buliban a szokott farmerban voltam, és szürke kisegérnek éreztem magam.”






A történetet és a vonalkódot 2005. május 1. és június 30. között küldheted el, postai úton, elektronikus úton, valamint telefonos bejelentkezéssel.

Levelezési cím: Rexona Önbizalom Akadémia, 1037 Budapest, Pf. 9.
E-mail: onbizalomakademia@rexona.hu

Telefonos pályázat: 206-9999
A pályázónak a jelentkezés alkalmával fel kell tüntetnie nevét, életkorát, telefonszámát és levelezési címét.







Az előzetes felhívásra beküldött történetek alapján zsűri választja ki azt a négy-négy versenyzőt, akik a Rexona Önbizalom Akadémia 1 hónapos kurzusain részt vehetnek, illetve a tanfolyam végén, ünnepélyes keretek között átvehetik a Rexona Önbizalom Akadémia Diplomát.

A kurzusok 2005 júliusában, hétvégenként kerülnek megrendezésre Budapesten.



2005. május 1-től június 30-ig a beküldők között, kéthetente 20 db értékes Rexona ajándékcsomag, a játék végén pedig egy fődíj kerül kisorsolásra, amely egy 1 hetes két személyes utazás Párizsba.

A programmal kapcsolatos további részletek és a hivatalos játékszabály a

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top