nlc.hu
Életmód
Történeteink- minta sztorik

Történeteink- minta sztorik

Szeretnél a Rexona Önbizalom Akadémián tanulni? Egy kis segítség a részvételez! Olvasd el, a minta sztorikat. Neked is van egy történeted? Oszd meg velünk!







Kattints a képre!
„Tavaly a barátom talált egy hirdetést, melyben egy nagy cég főkönyvelőt keresett. Több éve könyvelőként dolgozom, már nagyon vártam egy ilyen lehetőségre, de amikor az önéletrajzomat írtam elbizonytalanodtam, hogy megfelelőnek találnak-e. Mi van, ha mégsem vagyok alkalmas? Végül nem jelentkeztem az állásra, de azóta is bánom.”

Andi, 28 éves


„Nemrég meghívtak egy buliba. Szerettem volna nagyon jól kinézni, ezért elmentem ruhát venni. Találtam is egy fantasztikus darabot, ami nagyon jól állt. Amikor felpróbáltam, az eladók is dicsérték, de mégis elbizonytalanodtam. Nem tudtam eldönteni, hogy én stílusom-e a ruha, így mégsem vettem meg. Este a buliban a szokott farmeromban azonban szürke kisegérnek éreztem magam.”

Réka, 26 éves


„Nem szeretem, ha fényképeznek. A hajam mindig kócos, és utólag mindig bánom, hogy aznap pont nem sminkeltem ki magam. Minden fotón olyan furcsa vagyok, mintha nem is az én arcom lenne. Pedig mindenki azt mondja, hogy csinos vagyok, de ez a fényképeken valamiért nem látszik.”
(Kriszta, 25 éves)







Kattints a képre!


„Nemrég voltam egy állásinterjún. Van diplomám, beszélek németül és angolul is, megvolt a kellő tapasztalatom, az interjú mégis katasztrofálisan sikerült. Három ember ült velem szemben és én annyira zavarban voltam, hogy egyetlen értelmes mondatot nem tudtam mondani. Pár nap múlva behívtak a második körre, én azonban nem mertem elmenni. A barátaim azt mondták, hogy nem véletlenül hívtak be, azonban én képtelen voltam visszamenni, nem akartam újra leégetni magam.”
(Juli, 29 éves)


Sokszor használom a „nem tudom” kifejezést. A barátom megjegyezte, hogy nagyon bizonytalannak tűnök miatta, de mégsem tudok róla leszokni. A múltkor moziba mentünk, megkérdezte, hogy mihez lenne kedvem, én pedig egyből rávágtam, hogy nem tudom. Persze ő képes volt eldönteni, soha nem unatkoztam még ennyire egy filmen! De félek, hogy legközelebb megint hagyom, hogy ő döntsön helyettem.

Ágnes, 28 éves
A fodrásznál mindig bizonytalan vagyok. Évek óta ugyanolyan semmilyen frizurát viselek. A fodrász mindig megkérdezi, hogy milyen hajat vághat nekem, és én mindig rávágom, hogy a szokásosat. Pedig nagyon szeretnék kipróbálni valami újat, valami sokkal vadabbat, de félek is tőle, mi van, ha nem áll jól. A fodrász is sokszor próbált meggyőzni, de nem hagytam magam. Utána meg persze dühöngök, hogy ennyi pénzt adtam ki a semmiért…

Margit, 32 éves







Kattints a képre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top