Hozzávalók 4 adaghoz:
3 ek. olaj
4 szelet sertéskaraj
1 tasak KNORR Delikát Mexikói Villámpác
1 zöldpaprika
15 dkg konzerv kukorica
30 dkg konzerv vörösbab
1 tasak KNORR Chili con Carne alap
Elkészítés:
A húst pácoljuk be a tasak utasításai szerint a Mexikói Villámpácba. Forró olajon pirítsuk meg a felkockázott zöldpaprikát, kb. 5 perc után adjuk hozzá a lecsepegtetett kukoricát és a vörösbabot. Öntsük fel 3 dl vízzel, keverjük el a KNORR Chili con Carne alappal. Kevergetve forraljuk fel, és lassú tűzön, fedő alatt kb. 5 percig főzzük. A húst közben süssük ki, és a chilis köretet rákanalazva tálaljuk.
Elkészítési idő: 15-30 perc
További recepte: www.knorr.hu