nlc.hu
Életmód
Knorr termékek

Knorr termékek







Kattints ide!

SALÁTAÖNTETPOROK

A megújult KNORR salátaöntetporokkal bárki könnyen és gyorsan elkészítheti kedvenc salátaöntetét. Elég 1 pohár natúr joghurttal elkeverni a port, leönteni vele a salátát, mely ettől rögtön életre kel. Sőt egy kis fantáziával fűszerezve kedvére mixelheti a különböző ízeket.
5 íz, összesen 10 különböző recept a tasakok hátoldalán.
Ébressze fel Ön is kedvenc zöldségeit!








ÚJ KNORR SZÓSZOK


Családja szereti a csirkehúst? Szeretné őket valamilyen finom újdonsággal meglepni?
Az új KNORR szószok segítséget nyújtanak abban, hogy családjának különlegesen finom csirkés ételeket tálalhasson.

Elkészítésük rendkívül egyszerű, mivel csak meg kell pirítani a feldarabolt csirkhúst, majd a szószt ráöntve kb. 10-15 percig főzni. A 3 féle szósszal biztosíthatja a változatosságot, így családját mindig valami mással lepheti meg.

A KNORR Mézes-mustáros szószban finom harmóniát eredményez a méz természetesen édes íze és a dijoni mustár egyedi aromája.


A KNORR Paradicsomos salsa szósz zamatát a napérlelte, lédús paradicsom, a ropogós piros- és zöldpaprika valamint a fűszerek finom harmóniája adja.
 
A KNORR Tejszínes gombás szósz különlegessége az illatos gomba, amit lágyan bevon a krémes tejszín. Ezt az ismerős de mégis egyedi ízvilágot a szószban lévő friss petrezselyemzöld teszi teljessé.










KNORR RAFINÉRIÁK



Ugye Önnel is előfordul időnként, hogy sem ötlete, sem ideje nincs vacsorát vagy akár ebédet főzni? Ilyenkor kell egy kis rafinéria, hogy gyorsan valami ízleteset tudjunk az asztalra varázsolni. Ebben segítenek a KNORR Rafinéria termékek.
A megújult csomagolások hátoldalán több mint száz (variánsonként tíz) különböző könnyen elkészíthető receptötlet található, melyek a Stahl Főzőiskola ajánlásával készültek. Az egyes receptek sorszámozva vannak, így akár gyűjthetőek is.






További ötletek: www.knorr.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top