Hozzávalók 2-3 adaghoz:
20 dkg szélesmetélt
3 dkg vaj
2 ek. olaj
25 dkg fagyasztott tőkehalfilé felengedve
1 kis vöröshagyma
2 tk. szardellapaszta
1 ek. kapribogyó
1 tasak KNORR Milánói makaróni alap
Elkészítés:
A szélesmetéltet forró vízben megfőzzük. A kiolvasztott tőkehalat tenyérnyi szeletekre vágjuk, enyhén sózzuk, jól megborsozzuk. A vaj és olaj keverékén néhány perc alatt mindkét oldalukon megsütjük és langyos sütőben melegen tartjuk őket. A visszamaradt zsiradékon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a szardellapasztát és a kapribogyót, aztán felengedjük a 3 dl vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni alappal. Kevergetve készre főzzük. A halszeleteket a tésztakupacokra helyezzük és a szósszal leöntve tálaljuk.
Elkészítési idő: 15-30 perc
További receptek: www.knorr.hu