nlc.hu
Életmód
Tõkehalas szélesmetélt

Tõkehalas szélesmetélt

Halat ennétek? Itt egy új variáció tõkehalra! A Knorr makaróni alapot így is elkészítheted. Kóstold meg!





 


Hozzávalók 2-3 adaghoz:
20 dkg szélesmetélt
3 dkg vaj
2 ek. olaj
25 dkg fagyasztott tőkehalfilé felengedve
1 kis vöröshagyma
2 tk. szardellapaszta
1 ek. kapribogyó
1 tasak KNORR Milánói makaróni alap

Elkészítés:
A szélesmetéltet forró vízben megfőzzük. A kiolvasztott tőkehalat tenyérnyi szeletekre vágjuk, enyhén sózzuk, jól megborsozzuk. A vaj és olaj keverékén néhány perc alatt mindkét oldalukon megsütjük és langyos sütőben melegen tartjuk őket. A visszamaradt zsiradékon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a szardellapasztát és a kapribogyót, aztán felengedjük a 3 dl vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni alappal. Kevergetve készre főzzük. A halszeleteket a tésztakupacokra helyezzük és a szósszal leöntve tálaljuk.

Elkészítési idő: 15-30 perc


További receptek: www.knorr.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top