nlc.hu
Életmód
Buffalo csirkeszárnyak

Buffalo csirkeszárnyak

Csípõs csirkeszárnyak ínyenceknek. Elkészítése pofonegyszerû, az íze mennyei.

Hozzávalók:

80 dkg csirkeszárny
Só, bors, olaj

A szószhoz:
4-8 evőkanál Tabasco szósz vagy csípős paprikaszósz
1 evőkanál ecet
2 evőkanál olaj

A mártogatóshoz:
Globusz olaszos ketchup


Daraboljuk fel a csirkeszárnyakat, sózzuk, borsozzuk, és bő, forró olajban 10-15 perc alatt süssük ropogósra. Közben tegyük egy serpenyőbe az olajat, az ecetet, a Tabasco szószt, és forrósítsuk össze. Ebbe a mártásba forgassuk bele a megsült, lecsepegtetett csirkeszárnyakat. Sült krumplival, ketchuppal tálaljuk.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top