Életmód

A mosoly

A legszebb dolog az életünkben, amikor megajándékoznak bennünket egy mosollyal. De vajon miért? Mert a mosoly mosolyt csal a mi arcunkra is. Ne legyünk önzõek, osszuk meg mosolyunkat másokkal is.





Hát igen, a mosoly már csak ilyen, ragályos. Te is biztosan megfigyelted már, hogy amikor valakire rámosolyogsz, ő visszamosolyog. Párkapcsolatok, barátságok, munkahelyi kapcsolatok mind–mind indulhatnak egy mosollyal.

Képzeld el, milyen gyönyörűen kezdődik a napod, amikor arra ébredsz, hogy egy mosolygó arc hajol föléd – legyen az a kedvesed, vagy a gyermekeid arca. Ugyanilyen jó érzés bemenni a munkahelyünkre, ha ott a kollégáink mosollyal köszöntenek.Sokszor nem is gondolunk bele, hogy egy ilyen apróság, mennyit jelenthet a másik ember számára.

Próbáltál már tudatosan mosolyogni valakire? Lehet, hogy nem emlékszel, de amikor a kedveseddel ismerkedtél biztosan küldtél felé egy biztató mosolyt. Ez a flörtölés egyik alapja. A hódítás legnagyobb fegyvere. Tényleg ennyire egyszerű lenne? Igen!





Egy mosollyal sok mindent kifejezhetünk, de a lényeg az, hogy mindig csak pozitív dolgokat. Örömet, biztatást, szeretetet, tetszést, elégedettséget…

A BABA most abban segít mindenkinek, hogy egy mosollyal többet adjon a környezetének. A BABA internetes mosolykutatást végzett a netezők körében. Az eredmények azt mutatják, hogy azért minden családban elfér még egy mosollyal több. Érdemes lenne mindenkinek időről-időre BABA mosolynaplót vezetni, így is vidámabbá tenni a hétköznapjainkat. Az eredmény pedig sokkal több mosolygós ember lenne a világban.





Lehet egy mosollyal több? Erre a kérdésre keresi a választ a BABA Mosolyország kampánya. 3 hónapon át, 2005. június 1- augusztus 31-ig nevetve nyerhet bárki, aki összegyűjt három, bármilyen mosolygós BABA matricát, hogy családját BABA termékekkel lephesse meg.
A BABA kozmetikai termékcsalád az egész családnak kíméletes bőrápolást biztosít. A BABA lanolinos, a BABA Natura, a BABA testápoló és sampon termékcsalád minden tagja bőrgyógyászatilag tesztelt, gyengéden ápolja a bőrt, így a család kedvenc márkája minden nap mosolyt csal az arcunkra.

A baba honlapja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top