4 adaghoz: 3 ek. olaj, 4 szelet sertéskaraj, 1 tasak KNORR Delikát Mexikói Villámpác, 1 zöldpaprika, 15 dkg konzerv kukorica, 30 dkg konzerv vörösbab, 1 tasak KNORR Chili con Carne alap
Elkészítés:
A húst pácoljuk be a tasak utasításai szerint a Mexikói Villámpácba. Forró olajon pirítsuk meg a felkockázott zöldpaprikát, kb. 5 perc után adjuk hozzá a lecsepegtetett kukoricát és a vörösbabot. Öntsük fel 3 dl vízzel, keverjük el a KNORR Chili con Carne alappal. Kevergetve forraljuk fel, és lassú tűzön, fedő alatt kb. 5 percig főzzük. A húst közben süssük ki, és a chilis köretet rákanalazva tálaljuk.
Elkészítési idő: 15-30 perc